Vynechání druhé pilulky v 1. týdnu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34419 19.10.2011 12:59

Ahoj holky. 7 let beru Yadine. Teď se mi stalo, že jsem měla sex v 7 denní pauze a pak v pondělí jsem užila 1 tabletku po pauze, ale v úterý jsem na 2.tabletu zapomněla. Vzala jsem ji až po více jak 18 hodinách. Vím, že pak klasicky užívat ve stejný čas a 7 dní se chránit. Ale zajímá mě, jestli je možné otěhotnět? Díky tomu, že jsem měla v 7 denní pauze sex a pak na prášek zapomněla. Předem děkuji moc za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, určitě mít strach nemusíš, mě se taky občas stalo, že jsem si vzala dvě najednou, protože jsem na ní předchozí den zapomněla a někdy jsme si ten den měli sex a nikdy se nic nestalo. Buď úplně v klidu.

  • Nevím, jak ty, ale já mám třeba v letáčku napsáno, že pokud jsem zapomněla užít pilulku v 1. týdnu a předtím v sedmi dnech jsem měla pohlavní styk, je možné, že jsem těhotná, a mám se tedy poradit s lékařem. Nevím, ještě se mi to naštěstí nestalo, ale za zavolání doktorovi nic nedáš. ;) nebo zkus www.antikoncepce.cz - tam je formulář, když zapomeneš pilulku, zadáš tam údaje o HA apod. a vyjede ti, co a jak, tak to můžeš zkusit. ;)

  • švagrová si zapomněla vzít taky prášek a 8 den cyklu otěhotněla.Byl to jedinný den,kdy měli sex ,ještě si říkala,že na ovulku je brzo,že se nic stát nemůže....a pak se ji v pauze nedostavila MS,tak čekají miminko...Tak být tebou,tak se chráním ještě celý ten cyklus,jestli mimi neplánujete...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist