Vše o antikoncepci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19756 29.7.2011 21:36

Milé Womenzonky, toto není otázka, ale spíše takové doporučení. Myslím si, že se to týká především mladých slečen, které o HA uvažují nebo přesně neví, co a jak... V poslední době je tu mnoho dotazů, které by při troše dobré vůle mohly samy tazatelky vyřešit bez této poradny.... Hledala jsem na internetu nějakou dobrou stránku, kde by bylo tak nějak to nejdůležitější o HA dobře shrnuto. Kupodivu jsem nemusela hledat ani dlouho, protože název stránky by mohl dojít každému - www.antikoncepce.cz , jak prosté, že. :)) I když HA beru 2 roky, příbalák máme s přítelem nastudovaný tam i zpět :), přesto neuškodí si něco zopakovat (opakování je matka moudrosti :). Takže kdo chce vědět víc, určitě na tyto stránky koukněte. Autorem veškerých textů a odborným garantem tohoto portálu je MUDr. PhDr. Pavel Čepický, CSc - což mi přijde jako záruka spolehlivosti. :) Mně osobně se hodně líbí formulář při zapomenutí pilulky, kde přesně popíšete všechny okolnosti a ono vám to "vyhodí" radu, co dělat. :)

Doufám, že tato stránka pomůže nejedné z vás. ;)

Hezký večer! :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl30.7.2011 10:01

    reklamka na jiný web :D já nechci být hnusná, ale toto by se některým muselo o mlátit o hlavy, protože nevěřím že si to tam půjdou přečíst aby se něco dozvěděly, a stejně budou psát dotazy sem, ala téma jestli jsou chráněné v 7denní pauze. Atd, atd. :)
    počtení je tam pěkné pro neznalé. :) :D

  • Jsou to dobré stránky, ale myslím, si, že když jsou holky líné si přečíst příbalový leták, tak je ani tohle nebude moc zajímat. Radši se zeptají, je to pro ně asi to nejjednodušší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist