Vitamíny po revizi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46312 3.10.2011 20:04

Ahoj, jsem chvilku po revizi a nerada bych čekala s dalším pokusem o otěhotnění moc dlouho. Chtěla bych počkat dva tři měsíce a pak to tak nějak nechat na přírodě, jak si poradí. Samozřejmě to bude všechno záviset i na tom, jak dopadnu na kontrole u gynekoložky a jak se budu cítit. Myslíte, že má nějaký smysl teď pořizovat nějaké vitamíny nebo bylinky (případně jaké), aby se tělo správně regenerovalo. Je mi jasné, že to neurychlím, jen bych to léčení nějak ráda podpořila, kdybych mohla...Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • urcite ma smysl zacit brat uz dopredu kys. listovou (me to i ve stejne situaci doporucoval gynekolog)

  • alimos4.10.2011 6:48

    Můžeš určitě pít kontryhel a baštit kys. listovou. Po revizi jsem měřila bazální teplotu z důvodu "antikoncepce" Bylo to i fajn, že jsem věděla kdy mám ovu. U mě jsme se začali znovu snažit až v červnu. Bylo to z toho důvodu, že doktor dělal ještě nějáké vyšetření a upřímně psychicky jsem na to nebyla připravená. Pokud máš ale v pořádku psychiku, postačí když necháš proběhnout dvě ms. Hodně se tu na tom holky shodují, že není důvod čekat. Zeptej se taky MUDr....každý případ může být trochu jiný.

  • Ahoj, já jsem po potratu začala užívat Bio spirulinu. Je to sladkovodní řasa a celkově ti tělo detoxikuje a pomohlo mi to i na zlepšení trávení..

  • Ahojky, já jsem po revizi užívala kontryhelové kapky. Prý je to dobré na regeneraci dělohy a růst sliznice. S dalším snažením jsme začali po 3. MS a hned se zadařilo. Teď jsem v 7TT a doufám, že tentokrát to už výjde :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist