Virové bradavice na malých stydkých pyscích

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422476 11.10.2019 18:06

Ahoj holky, rovnou k věci. Je mi 16 a byla jsem na gynekologii na kontrole, protože se mi moje malé stydké pysky zdály nějak velké a jako kdyby nateklé, za což se stydím a i mi to dělá potíže např. při závádění tampónů. Tam mi řekli, že mám na malých stydkých pyscích virové bradavice. Ptala jsem se, jak je to možné řešit a doktorka zmínila jakousi "manuální metodu" (nepopsala dál, co by to mělo obnášet), ale prý je to velmi bolestivé. Prosím o jakoukoliv radu, co zkusit atd. Předem moc děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky jsem je měla a celkem dost. Doktor mi je vypaloval. No, příjemné to není. Pak mi předepsal mast myslím wartec se to jmenovalo a tím sem se doma doléčila. Pokud máš tenhle vir, tak nesmíš mít sex, dokud nebudeš mít od bradavic pokoj.

  • Uplne nevim jakou manualni metodu myslela, ale bradavice jsem uz mela (ne teda na int. mistech) a odstranuji se bud takovou vodickou, ktera rozlepta kuzi, musi se nanaset pravidelne a nekolik dni. Nebo u doktora tekutym dusikem nebo chirurgicky. TAM to ale asi bude bolet jakkoliv :-( asi bych dala na doporuceni doktorky.
    Jinak jestli jsi ta, co se hned v dalsim prispevku pta i na sve poprve se svm klukem (prvni veta a zacatek druhe vety v dotazu je uplne stejna), mela by ses asi sexu vyvarovat nez se vylecis, bradavice se rady siri..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist