Velmi bolestivá menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #178345 16.5.2017 18:20

Dobry den, prosím o rádu od 10 let mam menstruací a trpím silnou bolestí kterou provází zvracení,bolest že nemohu skoro stát na nohách .Navály tepla a zimy. Bolestí ostré až do zad . A horečky .
Moje první gynekoložka mi doporučila Ibalgin . Ale to se mému příteli ani jeho rodině nelibí . Abych jedla Ibalgin jako chleba. Říkaj mi že toto nemusí byt obyčejná menstruace ale třeba naky horší problem na ktery doktoří nepřišlí .
Myslíte že když k ní zítra půjdu musí to nak řešít ? například vyšetření a jiny lek/ nebo kapky? :(
Zkoušela jsem i kapky Alfingen a i čaj

  • 18.05.2017 10:20:04 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 18.05.2017 10:20:04 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • určitě bych změnila gynekologa (najdi si někoho podle dobrýho doporučení) a hledala kde je problém. určitě se snaž najít jiné řešení než si hned nechat napsat HA, sice bych to pochopila, ale pokud je nějaký problém, HA ho nevyřeší. nevím kolik ti je, ale když máš přítele, předpokládám, že víc jak 15 let a pokud máš tak obrovské problémy (jak to řešíš ve škole??) při každé MS 5 let a dr. to neřeší:-o
    trochu mi uniká proč tohle neřešíš s vlastní mámou a absolutně nechápu proč tohle řeší rodina tvého přítele:-o jako můj manžel říct před svojí matkou něco o mojí MS tak ho snad zabiju. to by mi opravdu neskonale vadilo aby řešil se svojí rodinou moji MS

  • Kdysi sem měla problém, ze sem měla dělohu otočenou vzad a při MŠ velké bolesti, že sem odcházela ze školy. Dr doporučila Ibalgin 3x denně už 3 dny před ms (dr byla moc fajn a nestěžuju si na ni, ha sem nechtěla), a taky doporučila rehabilitace cvičení dr. Mojžíšové.deloha se zlepšila do správného postavení a bolesti nebyly tak velké, ale nakonec se to zlepšilo spíše až porodem.
    Algifen nic neřeší, je to horší svinstvo jak ibuprofen. Zkus hořčík už pár dní před ms, a cvičení na uvolnění bederní páteře.protoze blokace zad bolesti zhoršují.pokzd ibuprofen, tak zvolit variantu Apo-ibuprofen, který je šetrnější na žaludek.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist