Velká prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73325 23.8.2012 21:42

ahoj holky..je mi 16 měřím 165 a vážím 60 kg..připadá mi to trochu moc ale mám zase velká prsa..75G..jak hodně myslíte že moje prsa ovlivňují mojí váhu ? v cca kg

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Určitě prsa ovlivňují váhu... A to, jestli je tvoje váha moc nebo málo, ti nikdo neřekne podle dvou čísel. To se zeptej spíš doktora. Můžeš si spočítat BMI, ale ani to není úplně přesné. Jinak já když míň jím a hýbu se víc než obvykle, tak se mi i prsa malinko zmenší. Naštěstí je mám velké dost, tak mi to nevadí. :D :)

  • Ty brďo, tak to ti fakt nezávidím. Mě se to teď vyšplhalo v těhotenství na G a to už jsem předtím měla plné zuby těch E. Na to, že jsi jinak normální váhy to musíš mít pořádnou zátěž na záda. Věř, že několik kil ty prsa rozhodně váží. Když je odečteš, tak máš váhu úplně v normě. Ale nejhorší je, že ženská s velkýma prsama vypadá opticky daleko silnější, než holka se stejnýma mírama, ale malýma prsama. S tím ale bohužel nic nenaděláš. Leda operace a na tu je ještě brzy. Mě ji můj doktor ani nedoporučil. Řekl, že už dost zmenšení viděl a byla to hnusné(ale až po delší době, ne hned po operaci, co vidíš obrázky všude na netu). Hnusná jizva a často se dělají prázdné dutinky, které pak vtáhnou kůži dovnitř nebo bouličky po celých prsách. Ale stejně to asi budu zvažovat po druhém dítěti. Ale to má ještě čas.

  • Mám taky 75G, ale jsem po porodu, v těhotenství se mi zvětšila prsa ze 75D na 75G. Problém s takovýma prsama nemám, ani se zády, přesto si myslím, že můžou trošku ovlivňovat váhu, ale zas ne tolik, hádala bych 0,5kg na jedno prso max. Já měřím asi 168cm a vážím teď myslím 58kg.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist