Velká prsa

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42069 6.8.2012 9:14

ahoj holky :-)
mám takový malý problém,spíš blbost,ale chci vědět,jestli na tom nejste některá stejně.
Na můj mladý věk mám poněkud větší prsa..Ve svých 15 mám 75G..jsem z toho trochu neštastná a ještě víc jsem neštastná.když mi snad každý chlap kouká na prsa,a přitom na mě dělá různá gesta..Mám přítele a tomu to dělá úplně nehoráznou radost,že na mě ty chlapy koukají až mě to štve.Prostě si připadám jak kus masa.Možná svoje prsa řeším moc,ale tak je mi jenom 15 let a chlapy jsou v tomhle někdy dosti "úchylný",ještě když na těch 15 nevypadám..nemáte to některá stejně ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky. Holka vydrž. Teď jsi ve věku, kdy ti to vadí nejvíce. Puberťáci kluci jsou praštěný. Já jsem si taky užila. Ale věř, že tak v 19 ti to bude už úplně fuk. Hlavně, že se tak líbíš příteli. Já měla v 15 prsa E, dnes v těhotenství mám zřejmě taky G. Horší než v tom posmívání je to však v jejich váze a bolesti zad. Doufám, že budu jedna z těch šťastných, co se jim po dokojení zmenší prsa. Uvidíš, že časem fakt bude lépe :-)

  • Ahoj nic si z toho nedělej , že máš větší prsa :-) já myslím že to přináší mraky výhod a leckterá holka ti je určitě závidí a nebo teprv bude :-). Jinak buď ráda , že má radost že na tebe koukaj , určitě je na tebe pyšnej :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist