Velikost prsou a MUŽI

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394426 10.8.2018 20:23

Ahoj holky,
Jaka velikost prsou se libi vasim muzum/klukum/pritelum nebo chlapum ve vasem okoli? Vim, ze to neni az tak podstatne, ale opravdu vsichni leti na vetsi? Co se jim na prsech libi? Diky za odpovedi. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, moji kamarádi vždycky říkali, že ani tak nezáleží na velikosti jako na tvaru. A to ať už se s prsy, tak třeba i se zadkem. Myslím, že na tom něco bude. Každopádně jak tady holky píšou, jsou kluci, které vzrušují velká prsa a někteří to vůbec neřeší. Fakt záleží. :-) Každopádně je na nic, když s tebou začne kluk chodit jen proto, jaké máš prsa/zadek, takže si nic nedělej z toho, jestli máš pocit, že máš malá prsa, protože ten pravý přijde do tvého života aniž by ho prvně zajímalo jak velké číslo košíčků máš. Ciť se sexy a krásně - to je to, co se klukům nejvíce líbí. :-)

  • Ahoj, já skoro prsa nemám, mám asi tak jedničky a to i když kojím a na nezájem kluků sem si nikdy stěžovat nemohla :-) myslím, že jen o velikosti prsou to fakt není ;-)

  • Od dětsví mám větší prsa,ve škole sem se klukum líbila(musím přiznat,že i jeden učitel po mých prsách koukal :-D ),no a co sem měla partnery(2)byli spokojení a manžel ten je na 100% spokojený :-D

  • Ahoj. Já opravdu nemám velká prsa (2,5 cca nejsou rod dvojky ale úplně trojky taky ne :-D) a všichni byli vždy spokojeni :D ale!! Myslím si ze je to na tom co se komu líbí :) někomu menší, akorát, někomu větší... ;-)

  • Francy10.8.2018 20:53

    Já mám velikost košíčků D, zvětšily se mi po antikoncepci a ráda bych zase měla zpět svoje C, ty D mi přijdou velký :-D Jeden kamarád z nich bych úplně hotovej, současný přítel je téměř vyhraněný ,,dolňák,, takže prsa moc neřeší :-)

  • Mívala jsem vždy C,během těhotenství a kojení se mi zvětšily na F,G. Teď skoro 2 roky po kojení mam E,F. Kluci si ze mne od skoly delali srandu, ze mam velka prsa. Ale místo hrozceni se jsem si z toho zacala delat srandu a byla tak nad věcí. Ale jak uz bylo psano, nekomu se líbí mensi, nekomu větší. ;-)

  • Já mám velikost A :) Hodně jsem se s tím natrápila na základce, protože jsem si myslela, že mě nikdo nebude chtít... Nakonec, i když chlap kecá s ostatníma o tom, jak dobré má tam ta ženská prsa, tak vlastně na tom nezáleží. Někomu se líbí malá, někomu velká, ale prsa jsou nakonec to poslední, co by doopravdy řešily :-D

  • Myslím, že chlapy nevzrušuje určitá velikost prsou, jako spíš prsa samotná, pokud vypadají dobře (tvar). Podlě mě ty opravdu velká prsa se líbí snad jen mladým klukům, kteří v tom vidí něco neobvyklého, spíš až vulgárního. Většině rozumných chlapů se líbí velikost "tak akorát do ruky", pro všechny zúčastněné je to pohodlnější. Jinak já mám jedničky, ale pěkný tvar a pevné (i po dítěti). Můj muž si nestěžuje, říká, že mám prý štěstí, že on je na zadky a prsa ho absolutně nezajímají :-D Po druhém dítěti plánuju si je nechat zvětšit na velikost B/C, manželovi to taktně naznačuju, ale zatím mu to přijde zbytečné. Prý jen že spousta oblečení by mi s většími prsy slušela víc, jinak je mu to jedno.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 686 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist