Už nevím co dál...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #194420 22.4.2019 21:56

Dobrý večer holky,
jsem už úplně znechucena tím vším 😡. Od září se snažíme o miminko, ale nebylo to nějak extra a od června 2018 neberu HAK, menses chodila do toho září krásně 24.-26.den cyklu, od toho září prostě nic, byla jsem na vyvolávací injekci, menses dorazila a vše OK. Pak mi umřela maminka, takže se vše zase rozhodilo a zase jsem byla po novem roce na vyvolávací injekci. Menses dorazila a pak mi byl zjištěn zánět pravého vejcovodu, měla jsem dvoje silná antibiotika, zánět zmizel, ale udělal se mi v tom pravém vejcovodu slepenec, který prý půjde pryč! Měla jsem se dostavit po menses, samozřejmě jsem dnes 49.den cyklu a menses nikde 😡, zhruba od 28.dne mě Bolel podbřišek jak kdybych to měla dostat, ale nic. Pak jsem nějaký 40.den cyklu a 42.den cyklu slabě krvacela, ale zase z toho nic nebylo. Minulý týden jsem i po sexu krvacela a to dost, ale zase pak z toho nebylo nic a teď už třetí den spinim, dnes zase slabší krvácení, ale nic víc 😡. Zítra jdu k doktorce, ale jsem z toho opravdu už vyřízena. Myslela jsem, že dostanu menses, půjdu na laparoskopii a snad se začne dit něco lepšího, pozitivního, ale zase čekat, zase koloběh 😢. Jen nevím, proč vždy slabě krvacim a pak zase nic. Nemáte někdo zkušenost?
Moc děkuji všem za zkušenosti.

  • 23.04.2019 17:54:43 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik23.4.2019 8:09

    Ahoj, zkus začít užívat bylinky. Vím, že hodně holek si chválí bylinku drmek. Já mám zkušenost se shatavari - nahodí pravidelný cyklus a zmírňuje bolestivou menstruaci a může se pít jako čaj či užívat jako tablety pořád, nemusíš hlídat kdy přestat pít jako u kontryhelu. Vůbec je potřeba se hodit do klidu, stres cyklu neprospívá. S krvácením ti asi nikdo neporadí: Skoč si na gyndu, tam ti řeknou více. Vyvolávačky bych už vynechala a zaměřila bych se na bylinky a na něco, co tě baví a těší. Zaměstnat mysl. Čím více se na to budeš upínat, tím horší to bude.

  • A zkousela jsi treba tehotensky test?

  • HA je hold pěkné svinstvo... >:-[ záleží jak dlouho jsi to brala... Asi pomůže i nijak na to pořád nemyslet... Minulý cyklus jsem na MS čekala jak na smyslování a trvalo to 3 měsíce... Teď jsem to vůbec neřešila a dostala normálně... To tělo se hormonalně musí vyrovnat... Co se maminky týče to mě mrzí.. Ale věř že nejsi jediná kdo má pocit že posledního půl roku to stojí za prd...

  • Taky jsem po vysazení HA měla problémy s MS, kdy mi od vysazení antikoncepce přišla přišla menstruace až po sedmi měsících a i pak jsem měla 40ti až 60ti denní cykly. V té době jsem měla pročtenou kdejakou diskuzi o problémech po vysazení HA, zkoušela jsem bylinky (vyvolávací injekce mi nepřišla jako řešení mého problému), ale normální cyklus mi pomohla nahodit až Hormonální jógová terapie podle Dinah Rodrigues. Můžu ji vřele doporučit na problémy s menstruačním cyklem nebo otěhotněním (mě tedy pomohla jsn s MS, o dítě se ještě nesnažím).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist