Už dva měsíce bez menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410001 28.9.2019 18:18

Ahoj, v září jsem nastupovala do nové práce, je to firma kde se dela pásová výroba. V září kolem 20-22 jsem mela mit MS, 19.jsem mela pohovor do práce vyrizivala lékaře atd. Nikdy jsem v takové práci nebyla, úplná novinka pro me. Jak práce fyzická tak prostředí a smeny delam trismenny provoz. Takže už jsem začínala být mírně ve stresu a nervózní MS se nedostavily ani pak, a nyní se mi nedostavily ani tento měsíc září. Takze druhým měsícem bez MS. Nechráněny sex jsem mela, ale už tak na zacatku srpna cca 10. Nějak tak. Od té doby ne. Testy jsem udělala uz tři, každý z ranni moci, poslední jsem dělala 17.zari takže docela nedávno a uz dost dlouho od pohlavního styku, negativní naprosto ani žádný duch.. Žádné jiné příznaky nemam špatně mi nebývá, žádné změny nálad, chuti, a co vim mléko a prsa se tvoří uz během prvních týdnu, a s prsy nemam vůbec nic ani neboli ani nejsou napite atd. Nic víc ani žádné zdravotní problémy nemam proste nic. Bolesti typu před MS jsem občas během dne mela jednou uz jsem si myslela že to přijde ale furt nic. Nová práce je jak rikam pro me velká změna nikdy jsem nedelala noční směny a nikdy jsem nemela tak brzka ranni. Nikdy jsem nedelala fyzicky náročnější práci a je náročná i na psychiku. Protože tam jde o skóre kolik kusů výrobků za směnu uděláme, navíc první týdny se mi moc edarilo a ano z prace jsem jeste doted docela ve stresu. Takže myslíte že to je tím? Cetla jsem přímo na netu diskuze že paní psala ze tří měsíce nemela ms a mela náročné psychicky období nějaké zkoušky atd. Odpovídala ji přímo dr že to je tím, atd. A ze až pokud se nedostaví ani po tomto období má jít k dr. Pokud nemá jiné problémy či příznaky což ani já nemám. A stres a fyzickou námahu mám už od toho srpna takže mi přijde že by to mohlo být opravdu tímto. Co se týče gynekologa samozřejmě tam chcu zajít jenze kvůli směn mi to doposud nevyšlo, a už jsem na začátku září byla u jednoho dr a nevim USA mohu chybět nebo odejít dřív i podruhé když jsem ve zkušební době. Navíc to pak musím naddelat. Už jsem se chtěla objednat k novému gynekologovi ale ten má právě termín až nějak koncem října, takže ještě měsíc, chtěla jsem tedy počkat a treba to do te doby dostanu, ale teď jak jsem doma a nějak nad tím víc přemýšlím mam strach. A tak jsem usoudila že jeste zajdu ke starému kde stále jsem zapsaná. Příští týden mám ranní tak snad tam ještě odpoledne bude. Neobjednava se u něj.
Co myslíte? Snažím se hodit do klidu tez přes víkend, ale to jde tezko. Mam jeste doma poslední test tak zitra udelam z ranni další.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zdravim,
    rekla bych,ze to tim klidne byt muze. Spatne psychicke rozpolozeni dela divy a verim,ze muze ovlivnit i tohle. Osobne bych treba jeste chvili pockala(az si vice zvyknete na jiny pracovni rezim,muze se to ustalit)ci si udelala dalsi test a nasledne,pokud by se MS nedostavila,zasla k doktorovi.
    Preji hezky vecer:)

  • Ahoj, zazila som nieco podobne, stahovanie, nova praca a menstruacia mi prisla po 80 dnoch. Inak ziadny problem. Doky mi po 6 tyzdnoch meskania akurat predpisal duphaston, ze v dalsom cykle mam zacat brat...Tak som cakala a dockala sa :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist