Uvíznutí vaginálních kuliček uvnitř

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183416 20.2.2019 22:01

Hezký večer. Měla bych takovou praktickou záležitost. Koupila jsem si vaginální ocelové kuličky s průměrem 2 cm. Jen jsem dostala strach- co když se dostanou tak hluboko, že už je nebudu schopna vytáhnout? Je to reálné? Je nějaká možnost, jak je dostat ven, aniž bych musela do nemocnice? Vlastně mě zarazilo, že jsem nikde (ani na obalu výrobku, ani na stránkách eshopu) nenašla žádné upozornění, že by k tomu mohlo dojít. Ale na stranu druhou vím, že tam může uvíznout cokoliv. :-D
Četla jsem recenze těchto kuliček a jedna nakupující dokonce doporučuje nechat si uvnitř alespoň jednu kuličku při pohlavním styku, že je to pro partnera úžasný zážitek. Co si o tom myslíte? Mi to přijde jako ideální postup, jak ji dostat co nejvíc hluboko a už ji z tama nedostat ven.
Děkuji vám za rady, zkušenosti, postřehy. ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, to se stat nemuze. Pochva neni dlouha tri kilometry. Ani se to nema kam ztranit nebo kde uviznout, na konci pochvy mas delozni cipek, takze by se to maximalne mohlo dostat nekde zboku k cipku, ale to asi taky tezko, kdyz ty kulicky maji 2 cm, to by sis na to misto musela narvat. Fakt bych se toho nebala, hlavne neplasit a kdyz se budou vyndavat spatne, tak zatlacit nebo fakt poradne vyplaznout jazyk, je to zvlastni, ale kdyz vyplaznes jazyk, automaticky uvolnis svaly panevniho dna.

  • Sice nemám zkušenost s kuličkama, ale s takovýma houbičkama, co se používají jako tampon při sexu když máš menstruaci... což mi přijde ještě horší. Takže, nemá se to kam ztratit. Pokud si nedosáhneš až na "dno", a kulička sama nevypadne - což si myslím, že pokud zatlačíš tak vypadne, protože gravitace. No ale kdyby ne, tak si dřepneš a prostě budeš tlačit. Tím dřepnutím se ti pochva zkrátí tak, že i já se svýma krátkýma prstama dosáhnu na konec. No a pak budeš lovit dokud ji nevylovíš. Když se vrátím ještě k té houbičce, ta nic neváží a není skoro cítit, a i tak jsem ji pokaždé vylovila, pravda jednou mi to trvalo opravdu dlouho, ale kuličky jsou těžké a půjdou samy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist