Umělé ukončení těhotenství - Bulovka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #159624 7.4.2014 13:37

Ahoj holky, bohuzel jsme musela ve 24tt ukoncit tehotenstvi z duvodu VVV :( nikomu bych to nepresala. uz je to dele nez 3tydny a porad to boli. navic jsem mela komplikace (hodne jsem krvacela, velmi nizky tlak, vysoke teploty, prujem,.. ) a tak se muzem pokusit o mimco az za pul roku nejdriv. nevim, jak vse zvladnu...
ale proc pisu. mozna by nekdo chtel vedet, jak to ve skutecnosti chodi. proto prikladam informacni letaky, ktere zeny dostanou pri prijmu na Bulovce. je to celkem vkusne sepsane. i kdyz ve skutecnosti je to mnohem horsi (nebo alespon pro me to tak bylo), nez to vyzni v tom papire. kdybyste mely dotazy, piste.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    mrzí mě, co jsi podstoupila. V listopadu jsem to podstupovala s kamarádkou. Té museli ukončit těhotenství ke konci 8 měsíce, usmrtit plod a poté jej musela porodit. Bohužel se tyhle situace stávájí :-( nevím jak ty, ale kamarádka byla prvorodička. Poprala se s danou situací velice statečně. Byla jsem s ní u porodu, trávila s ní veškerý volný čas. Vím že co napíšu je klišé a chabá útěcha, ale ono to přebolí. Člověk se s tím musí poprat, ať už jakýmkoliv způsobem. Já jsem snažilak...už dlouholetá, chtěla bych někdy zažít co to je být těhotná....ale než aby to takhle skončilo, tak radši nikdy....nevím proč se tohle děje, ale děje a my to neovlivníme. Buď silná a statečná...to je to jediné, co ti můžu přát....držím pěsti, aby se rána zahojila co nejdříve (myslím hlavně tu psychickou) a ty jsi byla zase v pohodě... Btw. moc ten dokument nejde přečíst :-(

  • To mě mrzí, nejlepší lék je čas:-(...já jsem 2x musela ukončit těh. v 17t. z důvodu VV.

  • Beruško, strašně moc mě to mrzí! Takové věci by se stávat neměly. Přeji ti hodně sil, ať to brzy překonáš. Pokud ti pomůže plakat, tak plač. Pokud ti pomůže křičet, tak křič. A neboj, ten andílek ti jistě časem pošle za sebe jiné, zdravé miminko.

  • Taky mě to moc mrzí, já jsem nedávno porodila miminko taky ve 24t, neměl žádné VVV, jen byl moc maličký, po 3 týdnech nám zemřel. Jsem naštvaná na celý svět. Denně potkávám těhotný kačeny co hulej jednu za druho, opijej se nebo dokonce fetujou, a donášej zdravý děti. Já bych pro něj udělala cokoli a nemohlo mi to vyjít. O první miminko jsem přišla, druhý ve 34t, krásná zdravá holčička co mi dělá jenom samý štěstí. Ale nikdy na něj nezapomenu, nikdy mě to nepřestane bolet. Jen se s tou bolestí naučíme žít. DRŽ SE. Určitě se ti to jednou podaří. A kdyby náhodou adopce je krásná věc, taky jí zvažujeme.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 555 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist