Ubírání na váze

Otázku položila: Anonymní uživatelka #56153 5.2.2012 11:06

Ahoj,
asi budu jediná, ale nemůžu přibrat. Pravidelně jím, občas si zobnu nějakou sladkost, v ničem se neomezuju. A při své výšce 158cm vážím sotva 43 kilo. Navíc mi docela dost padají vlasy, a to už skoro rok. Asi mám rozházené hormony, nebo já už nevím. Vlasy mi začaly padat, pár týdnů po tom, co jsem si vzala postinor, tehdy se mi (nám) stala taková nehoda :) Tak jsem si nechala předepsat postinor a zrovna i antikoncepci. Postinor mi úplně rozházel cyklus. Brala jsem Mirelle, Jeanine, Adelle a nic mi nesedělo, tak jsem ji vysadila definitivně. Nikdy jsem nevážila víc jak 45 kilo, ale 42 je na mě fakt málo.
Čím to může být, že ubírám na váze a přitom jím normálně? Nemá to souvislost i s padáním vlasů? Může to být kvůli hormonům?

Takže krevní testy vyšli úplně v pořádku, doktorka říkala že mám úplně výstavní krev, štítná žláza v pořádku, žádné minerály mi nechybí... :) ale jsem zase tam kde jsem byla, vlasy stále padají a váha pořád kolísá kolem 43 kilo...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Byla jsi na vyšetření se štítnou žlázou? padání vlasů a problémy s váhou by na to hodně ukazovaly. Být tebou, stavím se u obvodního lékaře a řeknu mu to, měl by ti nabrat krev a podle výsledků tě případně odeslat na ednokrinologii a nebo si zavolej přímo na endokrinologii u vás a řekni, co máš za problém, zda potřebuješ doporučení praktika či ne a případně se rovnou objednej tam. jinak tyto příznaky se uvádí u hyperfunkce štítné žlázy, ale já mám třeby hypofunkci a vlasy jsem do zahájení léčby pak už tahala v pramenech, byla jsem neskutečně unavená a naopak bych měla příbírat, ale hubla jsem taky, takže je to jak kdo, ale zavolej určo k lékaři, bude to nějaká porucha. Jinak možná, kdyžž se srovná tohle, nebude pak vadit ani HA

  • Nevím jestli je to štítná žláza, ale určitě to chce dojít k lékaři. On ti nedělá pravidelné prohlídky?? Dyt při nich by tě měl mimo jiné vážit. Je možné, že za to může i ten postinor, je to svinstvo:( Nikdo ti asi neporadí lépe než lékař, držím palce, at to nic není a jsi zase brzy ok;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist