Týdenní cvičební plán

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32543 24.10.2011 21:04

Ahoj holky, potřebovala bych poradit v oblasti cvičení (aerobní i anaerobní). Jezdím 3x týdně minimálně 30 minut na rotopedu (většinou kolem 40minut) ve své zóně, kdy spaluju tuky, potom si dám jednu sérii 10 cviků po 12ti opakováních, ale čím vyplnit ty volné dny? Pondělí bývám dlouho ve škole, takže na cvičení není moc času, ani nálady, ale něco lehčího bych snesla, jen nevím co...v úterý, čtvrtek a pátek rotoped+cvičení, takže mi zbývá ještě středa a sobota, kdy bych chtěla něco jako v pondělí (lehčího) a neděle klid. Na venkovní aktivity už není počasí a co dělat doma?! Jak a co cvičíte nebo se hýbete vy? Jinak mým cílem je hlavně spálit tuky, mám lehčí nadváhu a potřebuju dostat ještě pár kilo dolů. Za poslední měsíc jsem zhubla 4kg, ale váha se už zastavila...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Váha se ti vždy zastaví, ale nevzdávej to!!! zase to prolomíš a půjde to dolů...nedoporučuji cvičit každý den..já tu blbost udělala a pak jednou přestaneš a hooodně rychle to jde potom zase nahoru...tělo si zvykne na neustálý pohyb a pak když ho nemá, tak je to tragédie...a drtí tě to pak i psychicky. Myslím, že cvičení 3x týdně je ideální. Jo a váha se ti taky mohla zastavit proto, že pořád máš rotoped a když si tělo zvykne na určitý druh pohybu, tak přestane spalovat, jelikož už je to samozřejmost, že to děláš. chce to ty různý druhy civčení střídat. Já když jsem cvičila, tak jsem každej den bud cvičila v posilce na různých strojích nebo na orbitreku doma. A když jsem zjistila, že je to blbost cvičit každej den (pokud se tím člověk samozřejmě neživí, to je vyjímka) tak jsem chodila jednou tejdně do posilky, pak orbitrek a pak bosu nebo dancepad...

  • Majik24.10.2011 21:27

    Ahoj Ja byt tebou tak zustanu na tom tydennim planu ktery mas, jnak to prepalis a budes nabirat jenom svalovou hmotu a nebudes spalovat tuky. Kamaradka treba chodi na cviceni ktere se jsmenuje stop obezite, ma upraveny jidelnicek a maji tam i cviceni zkus se na to mrknou na netu.

  • nejideálnější cvičení je obden, kvůli metabolismu. pokud chceš spalovat tuky, omez sacharidy.

  • Leniksolanova22.6.2021 12:16

    Holky rozhodla jsem se si doma zařídit menší domácí posilovnu z bývalé kotelny. Manžel už to tam začal přebourávat. Já teď vybírám stroje, které si tam koupíme. Co je tak nejlepší na doma?

  • Rouskova7723.6.2021 12:32

    Chodila jste před tím do posilovny? Na jaké stroje jste tam chodila?

  • Leniksolanova24.6.2021 22:12

    No nejčastěji jsem chodila na posilovací lavici, ale také na rotoped a běhací pás. Tohle si ale asi všechno nebudu moct dovolit, kdybych si to měla nakoupit všechno, tak to bude asi hodně drahé.

  • Rouskova7725.6.2021 11:55

    Pořídila jsem si kvalitní rotoped https://www.fitham.cz/flow-fitness-dht2500i v Brně na jejich pobočce. Dá se to však i objednat s dopravou po celé republice zdarma. Na rotoped mám záruku 3 roky a 10 let záruku na rám.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist