Tušení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #247968 31.3.2018 16:18

Ahoj holky, jedu anonym, aby se o mně ve vsi nerozkřikly pomluvy ( ano je tu jedna slečna co mě zná :D ). Měla jsem někdy některá takové tušení, že v nejbližší době budete těhotné a ona to byla pravda? Já byla před skoro 3mi lety u jednoho pána, který mi "léčil" energii a řekl mi, že do 3 let otěhotním (tzn. do července). Jenže já už mám i takové tušení, že to brzy přijde, ačkoliv nečekaně. Mimi neplánujeme, protože budeme budovat bydlení, ale prostě nějak vnitřně vím, že to asi přijde :D Měla jste to některá stejně?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nezlob se na me ale to je uplny nesmysl. Tuseni muzes mit vzdycky, ale jestli otehotnis, to je ve hvezdach. Nech to osudu a neres kraviny. Sama uvidis, jestli se to podari, nebo ne.

  • Já mám takové tušení už pár let a nic :-D

  • Pokud se snazite pak to mozne je... ja mela sen den pred // ze mam pozitivni test, ale my jsme se snazili... pockej do cervence uvidis zda se to stane... otehotnet je nekdy fakt zazrak mozna lepsi neplanovat a pockat na nahodu

  • Vím, že to zní divně, ale měla jsem to tak u obou těhotenství. Když jsme se snažili o první dceru, tak to dlouho nešlo. Měsíc před už jsem byla úplně zoufalá. Pak přišla menzes, já se uklidnila, ani nevím jak. Pak proběhla ovulace a já jsem poprvé přestala dál měřit teplotu. Vnitřně jsem totiž cítila, že nemusím a nemám. A pak v den očekávané menzes jsem si udělala test a tam dvě čárky. A popravdě mě ani nepřekvapily. Prostě jsem věděla, že tam budou. A teď u druhého tehotenství to samé. Chtěla jsem být těhotná už o měsíc dřív, moc jsem si to přála a moc v to doufala. Ale pořád mi něco říkalo, že teď ještě ne, že až za měsíc. A přesně tak se stalo. V měsíci, kdy jsem chtěla, mi došla menzes a měsíc po tom jsem měla dva dny před menzes krásné dvě čárky. A opět mě nepřekvapily. Nevím, jak je to možné, prostě mě to něco říkalo a bylo to tak...;-)

  • To tvoje tušení bych spíš nazvala očekáváním, že se stane to, co ti před těmi 3 lety slíbil a dosud k tomu nedošlo. A psychika je mrcha a podvědomě na to pořád myslíš, že už jsou to ty 3 roky a pořád nic a kdy už to sakra bude. Takže ano, může vyjít, že opravdu otehotnis, ale taky vůbec nemusí a nastane vlastně zklamání.
    Btw ty 3 roky mi připadají ve stylu - za ty 3 roky otěhotní tak jako tak, tak placnu nejake číslo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist