Tlusté nohy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42047 27.7.2012 21:58

ahoj holky
mám takový malí problém všichni mi říkají jak jsem štíhlá ale já vím že mám strašně tlusté nohy :'-( :'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že takový dotaz jsi měla napsat spíš někam do Brava, kde jsou podobné dotazy často.
    Když ti ostatní říkají že jsi štíhlá tak asi opravdu jsi, já nevím co ti na to jiného odpovědět. Celkem zbytečná otázka...

  • Pokud ty si myslíš, že máš tlusté nohy, i přesto, že ti kamarádi říkají, že jsi štíhlá, tak je to v tobě. Obecně platí - pokud nejsi s něčím spokojená, naprav to. Tak si najdi cviky na nohy a cvič, nohy se ti zpevní. Je to jen na tobě.

  • Simone28.7.2012 8:59

    No, tak máš tlusté nohy a co jako. Já mám zase malá prsa. Každý máme něco a nemůžeme se pořád jen soustřeďovat na svoje tělesné dostatky a nedostatky. Navíc každému klukovi se líbí jiná holka, takže je i zbytečné se tím moc zaobírat. A kluci stejně víc dají na to, co z holky vyzařuje a ne, jestli má oči dál od sebe nebo má tlusté nohy, které možná ani tlusté nemá, když jí ostatní lidé říkají, že je štíhlá ;) Přestaň se zbytečně trápit nesmysly a běž ven na sluníčko, bude ti líp, uvidíš :)

  • Jestli ti připadají tvé nohy tlusté, tak s tím něco dělej, co víc ti říct?

  • Ahoj, možná už tuhle odpověď nebudeš číst, ale možná pomůže ostatním. Má stejný "problém". Jsem štíhlá, v horních partiích až moc, v dolních naopak mohutnější. U mě je to tím, že jsem hodně svalnatá a nejmohutnější svaly se nacházejí právě v dolních partiích. Proto mi také cvičení moc nepomáhá. Naopak. Jsem ještě mohutnější. Zjistila jsem ale po porodu, že část té mohutnosti způsobuje i voda zadržovaná právě v nohou. Jak Je odvodnit? Existují na to léky, ale s těmi opatrně!!! Jen tak vám je lékař nenapíše a sami si je shánět, to je o zdraví. Existují ale také cviky a také čaje, které pročistí organismus a lymfatický systém, který za to právě může. Nejdůležitější je ale životospráva!!! Jíst pravidelně a ne až večer nebo vůbec, dodržovat pitný režim a nesedávat dlouho bez pohybu. Hlavně si nepřesedět často nohy. Máš-li sedavé zaměstnání nebo dřepíš na přednáškách, musíš se pravidelně zvednout, jít se projít a někde si zacvičit. Pro podporu proudění krve a lymfy je také masáž!!! Snad ti to pomůže. A kdyby ne, jsou horší problémy. Chlapa jsem našla vždycky ;-). Není nad štíhlý pas a pěkně zvednutý tvarovaný zadeček a samozřejmě bokovky s širšími rovnými nohavicemi :-p.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist