Tlusta

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196428 1.8.2020 23:15

Ahoj všichni je mi 12 a jsem tlustá mám cca 56.9 kil 😕a mám hodně velké boky 🙁břicho mám malé prostě žádný špek ale prostě mi stehna jsou hrozně noc velké a já se bojím že jak budu větší tak budu mít hrozně moc velké stehna ☹️mám bezlepkovou dietu mám ji po mamce a mamka mi říkala že na to že mám bezlepkovou dietu tak mám na to postavu 😣já si nemyslím co myslíte jsem tlustá začla jsem i cvičit nejde to 😟😟

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Laaaaaaaaaaaaa2.8.2020 9:40

    Záleží na tom, kolik měříš. :-) Zbytečně se nestresuj váhou, časem se naučíš být víc spokojená sama se sebou. Já v pubertě byla hrozně špatná z toho, že jsem tlustá, ale nebyla jsem! Byla jsem úplně normální, jen jsem si to myslela. Kéž bych vypadala tak, jako když jsem v pubertě říkala, že jsem tlustá :-D

  • Ahoj, opravdu záleží na tom, kolik měříš, ale i na typu postavy. Někdo je prostě od přírody trochu mohutnější. Hlavně ve 12 jsi ještě dítě, s první menstruací (pokud ji ještě nemáš) se tělo začne měnit a bude to nějakou dobu trvat. V okolí vidím, že ty, co byli ve tvým věku trochu při těle pak v pubertě hrozně rychle vyrostli a jsou teď až hubený. Bezlepkovou dietu mám taky, jde o to, abys moc nenahrazovala, hlavně pečivo. Obsahuje víc sacharidů než klasický a potom se přibírá. :) Cvičení bych ve tvým věku doporučila spíš na zpevnění postavy a svalů než na hubnutí, mohlo by to dělat neplechu, když je ti teprve 12. Hlavně se nestresuj, pravidelně a zdravě jez, trochu se hýbej, nic nepřeháněj a buď v klidu. :)

  • Ahoj Katko,
    asi ti na téhle otázce záleží, ale nohem důležitejší, než kolik máš kilo, je to, aby byla spokojená a zdravá. Můžeš si zkusit na interentu vypočítat BMI - to je taková pomůcka, která ti řekne, jestli je tvá váha v pohodě, vzhledme k věku a výšce. Nebo se můžeš zeptat svého doktora.
    Jestli se bojíš, že se nebudeš líbit klukům, tak věř, že jsou kluci, kterým se nelíbí hubený holky, naopak. Často je pro kluky důležitejší, že jsi veselá, v pohodě a bereš sama sebe takovou, jaká jseš. Kluci nechtěj holku, co ořád jen řeší, jestli není tlustá a diety. Tak buď sama sebou! Držím palce;-)

  • Kdysi jsem se také bála,ale záleží na výšce a úhlu pohledu. Možná se opravdu jen nastavis tak, že ti to tak připadá. Nicméně pokud hodně jis(neříkám že je to pravda), zkus omezit jídlo na menší porce a nahradit pár jídel ovocem a zeleninou. Hlavně prosím jez. Anorexie ti otočí život. Pokud se ti ale i tak nedaří zhubnout, zeptej se rodičů na různé diety(krabičkove,atd...)a nebo zkus chodit do fitka. tyhle tipy mi pomohly,ale uvidíš, že až budeš starší,tak vyrosteš a pokud si budeš tu váhu stále udržovat,tak se ničeho nemusíš bát.

  • dej tomu čas. výsledky se nedostaví hned

  • Kocka1234567892.8.2020 0:42

    Tezko říct bez fotky..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist