Těžký žaludek, strie...

Otázku položila: Elisabett2 9.6.2011 20:13

Ahoj holky, mám takový problém.
Trápí mě pocit těžkého žaludku, jako bych tam měla šutry. Trápí mě to vlastně od cca minulého týdne, kdy jsem vypila během víkendu 5 piv a měla jsem celkově věci, co nejsou moc dobré na trávení, jako česnek, čokoládu, ovoce apod. Teď se mi to vrátilo. Navíc se mi na břiše vytvořily strie. Sice je pravda, že za poslední dobu jsem přibrala, ale i tak...A v poslední době mám i slabší menstruaci. Beru prášky na ředění krve, takže mě slabší menzes překvapil. Vždy 4 dny, pak den špinění a konec. Dříve jsem to mívala i týden a pořádně.
Dělala jsem si i těhotenský test a byl negativní, s přítelem používáme kondom a nevím o tom, že by nám teď v poslední době praskl. Navíc jsem byla i u gynekoložky na preventivce a neříkala po ultrazvuku, že by něco nebylo.
Nevíte, čím by to mohlo být?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa139.6.2011 21:38

    Jo,pribirani,strie na brise...a po 4 letech zjisteno PCOS a to s tim zaludkem znam,to mi zaclo v srpnu 2010,byla jsem na gastru,sonu atd. a zjistili mi zanet jicnu,dali nejaky prasky,ktery jsem pravidelne nejedla jak jsem mela,ale já mela sileny bolesti,skoro záchvaty,zimnice,horko,nemohla jsem spát,skoro nic jist,zvracení..no hruuza...dodnes nemuzu treba kafe - turka! pak vic sladkyho,to taky ne...a tak...je to lepsi,ale obcas mi byva spatne...kdyz ti bude tezko,dala jsem si jedlou sodu v tabletach,nebo se napila mlika a nebo piva...bylo pak o mnoho lepe :-) samozrejme pri tech velkych bolestech co jsem mela nepomahalo nic...:-( ale zkus to..a dat si deni dietu...očistit se trochu...:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist