Tělocvik, učitel a to

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532447 25.8.2023 22:00

Čau, je mi 14 , chodím na 2. stupeň (teď jdu do 9.).
Už od tohohle týdne vím, jaký budu mít rozvrh a zjistila jsem, že budeme my holky mít na tělocvik učitele (chlapa), nikdy předtím jsme učitele neměly, vždy jsme měly učitelku.
Problém je v tom, že já když to mám, tak mě bolí břicho a záda, ale když jsme měly učitelku, tak ta to pochopila, ale jak to pochopí učitel, hlavně ten učitel je na naší škole nový, nikdo neví, jaký je.
Nejsem takový ten typ holky, co by každou chvíli kvůli tomu necvičil, ale když mě to bolí, tak prostě necvičím.
Jak jste to řešily vy?
Zažil si to někdo taky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak přines omluvenku od rodičů. Taky jsem to tak mívala, že jsem pomalu ani neuměla stát rovně. Prostě jsem necvičila s tím, že je mi fakt blbě a cvičit nebudu. Někdy jsou spíš horší ženské, co neuznávají, že my mohl mít někdo s menstruací problémy.

  • Kvitek.bily26.8.2023 12:15

    Měli jsme na TV chlapa,celou SŠ a nikdy nebyl problém. Je dobré mít omluvenku z domu. A bude ji použiješ nebo ne. Záležet bude na tom, jak se budeš cítit.

  • Cvicenie uvolnuje krce. Treba sa pravidelne hybat a bolesti ustanu same.. Potom uz zalezi len na tom aku mas intenzitu ci sa nebydes bat hybat.. A inak, v robote sa ta na to nikto nebude pytat,ani ich to zaujimat. Tam si mozes maximalne nahlasit dovolenku ak sa bude dat. Povedia, si v robote tak rob a vyries si to sama ako chces.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist