Těhu x kontryhel?

Otázku položila: Triss 20.2.2012 14:40

Ahoj, nevím co si o tom mám myslet, tak píšu o radu :-) Vím, že tu není žádná věštírna, ale nemám si s kým o tom promluvit :-)
Nedá se říct, že bych měla pravidelnou MS na den (28 - 35 dní), ale poznám, když má přijít den předem - prsa mám úplně k prasknutí a vždycky je mi špatně od žaludku. Bolest přejde až asi 2,3 hodiny po začátku MS. Druhý den je mi už dobře. Jenže tentokrát... ze začátku všechno vypadalo stejně - prsa, křeče v podbřišku... tak jsem čekala že do 24 hodin dojde a ono nic. Už je to druhý den co jsem měla klasický příznaky že MS dojde, přičemž mi už není vůbec špatně, tlak v prsou trochu povolil, ale MS nikde. Už 4 měsíce se s manželem snažíme o mimi, tento měsíc jsem začala pít kontryhel do ovulace... dneska ráno (28 DC) jsem si dělala těhu test (negativní). Myslíte si, že je šance těhu, nebo spíš za to může ten kontryhel (pila jsem ho zatím jen půl cyklu)? Výtok mám bílý, přičemž normálně den před MS už je trochu zabarvený. Jsem z toho zmatená, MS nikde i přes příznaky, tt negativní... Nestalo je někomu něco podobného? Děkuji za názory :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • aoj, ja som pila kontryhel- u nas alchemilka ;-) po potrate stale, ale ms mi rok nedorazila, tento mesiac som sa po rokuuuu dockala ms tak pijem znova, citala som kopu clankov o jej pozitivnych ucinkov a hlavne, ze pomaha na upravu cyklu ako aj na pms.tak mozno mas tento cyklus kvoli nej trochu zmeneny, bylinky ucinkuju tak sa to musi niekde odrazit, isto to neupravi cyklus hned prvy mesiac pitia.ja pijem este vit e ten je super odplavuje bordel z tela a mlete lanove semiacka su super na travenie, precistuju,ovplyvnuju funkciu vajecnikov a pomahaju na ovulaciu.ja ich papam skoro kazdy vecer bud do jogurtu alebo s ovsenymi vlockami s mliekom, dam tak na jednu porciu cajovu lyzicku ale musis pit aj vodu.
    tak skus a ked nedojde ms do 35dni tak urob este test ;-)

  • Ještě vydrž, mně třeba kontryhel prodloužil luteální fázi o 4 dny. Vždycky jsem mívala tak 10 dní po ovu a pak přišla MS, teď už ji mám 14 dní.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist