Tehoteství????

Otázku položila: Pety 30.8.2013 15:27

Ahoj mám 4 denní zpoždění,test je negativní ,ale jsem unavená a v břiše mě bolí jako před ms ale tyto příznaky mám i před ms .Kdy vám ukázal test ,že jste je test pozitiví ?Děkuji :-)

Tak zase asi nic v po jsem to dostala jeden den normální krvácení a pak 3 pak míň dohromady 4 dny :-( my se toho druhýho prcka snad nikdy nedočkáme :'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já ho měla vždycky pozitivní hned první den zpoždění.můžeš zkusit jinej těhu test pokud myslíš že jsi těhotná.mama testy a testy od Dr.Maxe prý poslední dobou stojí za houby. jinak ovulaci může posunout nemoc (i nachlazení) nebo třeba stres a pak se opozdí i menzes.a stres může posunout i menzes samotný.

  • Při prvním těhotenství jsem měla slabého ducha 4. den zpoždění a to jsem první den předpokládané MS krvácela - ale asi jen 2 tampony a tím to haslo. Dneska mám zpoždění 6. den, včera 2 tampony a teď krev na papíře, motá se mi hlava a druhý den je mi zle, testy negativní, mamatest, jen na dnešním se mi stala taková věc, že druhá čárka nejde vidět zvrchu, ale z profilu tam čárku vidím, tak nevím, blbec, že jsem se nepodívala před testem, ale to mě nenapadlo. Budeme si držet palečky!!! ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist