Těhotenství s dvojčaty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438514 27.6.2022 18:30

Dobrý, podvečer,jsem v 6.měsíci těhotenství, čekáme 2 holky,doma už jednu máme,jsou jí 2 roky,ale jde mi o to že naše malá od začátku co jsme jí s manželem řekli že bude mít 2 malé sestřičky,se chová hrozně odmítavě odmlouvá,nechce jíst a vůbec jsou s ní momentálně samé problémy,zrovna včera mě bouchla do břicha a když jsem jí řekla to se nedělá sestřičky to bolí tak začala hystericky vyvádět a křičet, manžel jí dal do prdelky a vůbec v posledních době na ní nic jiného nezabírá, ještě k tomu já s blížícím se koncem těhotenství,jsem mnohem míň pohyblivá tak je většina věcí okolo malé a domácnosti na manželovi a ještě do toho ona takhle vyvádí... Nevíte co máme dělat aby se začala těšit na sestřičky?? Děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Má strach, že na ní nebudete mít čas, že budete mít sestřičky radši než jí. Snažila bych se jí přiměřeně věku vysvětlit, že je budete mít rádi všechny stejně. Třeba že si s nima bude moct hrát až budou větší. Sama děti nemám, ale taky mám mladší ségru a jako malá jsem hrozně žárlila :D To je prostě normální, samozřejmě bez ubližování.

  • To přejde. Naše první dcera se na sestřičku dokud byla v břichu těšila. Byla teda o rok starší než vaše. Ale když se narodila, tak první 3 měsíce bylo peklo... Starší ze dne na den za čala blbnout, vyváděla a neustále potřebovala pozornost... Pak mi v pláči řekla, že se jí po mně stýská... Mě se taky stýskalo, nebylo tolik času.... Ale pak se to začalo zase srovnávat a už je dobře. Starší má 4 roky a malá 8 měsíců ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist