Těhotenství po přerušované souloži

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407379 31.7.2021 20:55

Dobrý večer, otěhotněla reálně některá z vás po přerušované souloži s tím, že se do vás partner opravdu neudělal??
Furt se o tom mluví, každý říká, že to nenî bezpečné, tak by mě zajímalo, jestli už některá tak otěhotněla🙂

  • 31.07.2021 21:32:17 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jedna moja kamarátka sa tak chráni s mužom už dlhé roky a funguje to (keď chceli deti, hneď im vyšli). Naproti tomu druhá kamoška tak otehotnela. Takže podľa mňa záleží na tom, ako je chlap šikovný a ako sa dobre pozná a vie ovládať.

  • Ahoj, my s přítelem praktikovali přerušovanou soulož v plodném období (zjištěno BT) a jinak si nedáváme pozor a vše bez těhotenství.
    Ale partner musí si musí být jistý a nesmí mít preejakulaci. Což může být ta potíž.

  • Přerušovanou soulož jsme praktikovali šest let a děti byly až plánované. Každopádně, pokud nejsi ve vztahu a celkové situaci, že by ti nevadilo otěhotnět, tak se takto nechraň. Lepší je znát své tělo, vědět kdy máš plodné dny a podle toho se chránit. Měli jsme mimo plodné dny přerušovanou soulož a v ty plodné kondom. Hlavně partner by měl znát své tělo a mezi vámi musí být důvěra.

  • Dost záleží na partnerovi. Musíš vědět, že mu opravdu na 100% důvěřuješ. Protože takhle rádoby důvěřovala švagrová a má z toho pětiletou dceru a je na ní od začátku sama. Ten kluk jí řekl, ať jde na potrat, což ona prostě nemohla udělat, a on jí prostě řekl, že ho to dítě nezajímá. A tak to je. Takže jestli jste nějací náctiletí, co zkouší sexovat, tak ti radím, radši jen z ochranou, ať nemusíš pak něco takového řešit taky.

  • Přerušovaný sex jsem používala jako ochranu mnoho let s pěti různými partnery. Neotěhotněla jsem nikdy, ale vždy jsme dodržovali přísná pravidla jako to, že jsme nikdy takto nedali víc čísel za sebou a ti dotyční věděli, kdy na ně půjde vyvrcholení. S aktuálním partnerem toto raději moc neprovozujeme, především tedy v plodných dnech, protože víme, že občas ejakuluje ještě před orgasmem jako takovým.

    Mimochodem i několik mých kamarádek a kamarádů provozuje přerušovanou soulož jako ochranu, nechtěnné těhotenství neřešil nikdo z nich (zato znám osobně víc holek, co otěhotněly i přes velmi pečlivé braní HA), všichni až plánovaně (a to došlo k těhotenství prakticky hned, takže v plodnosti problém nebyl.) Ale jak říkám, vážně to není pro všechny a chce to dávat si bacha.

  • No, my z toho mame 4mesicni miminko :-D
    Ale partner predemnou tuto metodu pouzival 10let a problem nikdy nebyl. Takze nam to proste asi bylo psano osudem. Jsme ale ve veku kdy jsme si dite mohly dovolit.
    Jinak bych se chránila spolehlivějšími metodami.

  • Ano, otěhotněla jsem tak do roka s prvním dítětem, už je mu 17 let. Ovšem plánovaně se mi tak otěhotnět nepodařilo, bylo období, kdy jsem chtěla 3. dítě, manžel nikoliv, 2 roky jsem ho zpracovávala, nejmíň rok jsem doufala, že opět otěhotním z přerušované soulože, snažila se jít tomu naproti, přesto dcera přišla, až když chtěl i manžel, okamžitě, hned první měsíc.Nehoda se nikdy stát nemusí, metoda může fungovat i celé roky, než se stane, ale vždy je třeba počítat s variantou že další menstruace nemusí dorazit. Mě to nevadí, dokonce mi to vyhovuje, koho ta možnost přivádí do stresu, pro toho tento způsob ochrany není.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist