Těhotenství nebo plány poplach?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422429 9.3.2020 17:02

Dobrý den, je to už nějaký ten pátek, kdy jsem prodělala revizi dělohy v 9tydnu těhotenství. Jen ted mi volali, že HCG mám vysoké.. Je po revizi dělohy i bazální teplota vysoká a nebo potratem vše zmizí?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mělo by vše zmizet, ale nevím, kdy je ten limit, každopádně se dělají alespoň 3 odběry na HCG, ten druhý by měl vykazovat pokles a ten poslední po šestinedělí už by měl být, počítám, negativní, pokud tedy žena není opět těhotná. Já neprodělala revizi, ale těhotenství odešlo samo na konci 12tt, ten den jsem tedy ještě byla na krvi a po víkendu opět, nevím přesně hodnoty, ale HCG kleslo rapidně, i když ne na nulu. Třetí odběr po šestinedělí jsem odmítla, necítila jsem k němu důvod, právě proto, že vše bylo v pořádku, odmenstruovala jsem v normálním termínu a dokonce jsem měla už během šestinedělí klasickou ovulační křivku! Ale začala jsem se měřit, až když jsem odkrvácela, což trvalo týden (takže o několik dnů déle, než má klasická menstruace). Tak držím palce, ať je to pozitivní, ale jen z pozitivních důvodů. Snad se taky dočkám.

  • otázka je co je to nějaký ten pátek, já jsem měla odběr v den revize, poté asi 3 dny po revizi kde nebylo HCG 0 ale dost se to nule blížilo, co mám info od dr, tak by to mělo být 0 cca do dvou týdnů, ale pro jistotu se dělá po šestinedělí, ale ani já jsem ten odběr po šestinedělí neabsolvovala, protože jsem se cítila v pořádku ... takže záleží na tom, jak dlouho od revize jsi ... a pokud déle jak šestinedělí tak buĎ tam něco zůstalo a nebo znovu jsi těhotná ... neotálela bych a navštívila svého pindologa

  • Když jsem tenkrát potratila, HCG bylo vyšší a po třech dnech už skoro 0,takže nějaký ten pátek nemůže být HCG pořád vyšší, tudíž možnost těhotenství je na místě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 486 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist