Těhotenství a polycystické vaječníky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #227966 24.4.2017 19:27

Zdravím, holky chtěla jsem se zeptat vás, které jste měly polycystické vaječníky - jak jste to měly s otěhotněním? Já neměla menstruaci cca rok po vysazení HA, od února to řešíme v Caru, menses dorazila letos zatím 2x a vždy jen po práškách nebo injekci. Tělo asi samo prostě fungovat nebude.
Jde ale o to, že tento měsíc nám doktor navrhl časovaný styk, takže mi sledoval folikuly, až byly dost velké (mluvil něco o dvou), tak naplánoval ovulaci na 10.4., píchala jsem si Pregnyl. Pak jsem měla 3x denně zobat Utrogestan. A teď 21.4. buď dostat menstruaci anebo mít dvě čárky na těhu testu:))
Jenomže už jsou 3dny po tom, co měla MS dorazit a nemám ani menstruaci a ani pozitivní test, tak nevím.
Chtěla bych se radovat, že se ten test třeba ještě zbarví, ale bojím se, prostě jen nedorazila ZASE menstruace..ale zas na druhou stranu si říkám, že přece musí dorazit, když jsme tento měsíc stimulovali a měla jsem ty folikuly, píchala Pregnyl, dr. říkal že i děložní sliznice narostla fajn...tak to někudy odejít přeci musí, ne?....achjo, jsem z toho snažení a nefunkčního těla už smutná.. :-(

Stalo se vám taky některé s PCOS, že menstruace nedorazila a těhotenský test byl pozitivní třeba až za týden?..
Díky za odpovědi

  • 24.04.2017 20:24:07 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj :), nechci tě nějak strašit, ale švagrová měla taky takový problém a i když si píchala nějaké injekce a chodila na vyvolávačky tak neotěhotněla. Ta MS byla vždy vyvolaná. Otěhotněla až potom co začalo tělo samo od sebe fungovat, podporovala to nějakýma kapičkama (bylinné) a čaje. Ale třeba bude mít jiné zkušenosti :). Přeji ať se to brzy vyřeší a najdeš // :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist