Těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161279 6.3.2021 9:03

Ahoj holky mám takový dotaz,takže prosím o zkušenosti radu a tak :)) s přítelem jsme spolu spaly bez ochrany 16.2 ale to jsem měla mít ms,mezi ovulaci a ms jsme též spolu spaly a při ovulaci 23.2.
Ms mám mít až za 9dni. A je to 11 dnů od doby co jsme spolu spaly od ovulace těhotenský test jedna čárka.Ale 26,27.2 jsem trošičku spinila. Myslíte si že je brzo a mám počkat ještě ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vseobecne je znamo ze testovat se ma v terminu vynechane ms.. Nejsem si jista jestli to dokonce nebylo psane i v navodu u testu :-) ;). Takze bych jeste cekala. Jak mas potvrzenou ovulaci?

  • veronika.16.3.2021 20:54

    Pokud se snažíte o miminko, vykašlala bych se na nějakou ovulaci. My když s manželem začali, tak jsem se zařekla, že žádné měření, žádné nahánění, že teď je ten čas na jediný možný sex, řekla jsem si, že tomu dám rok a když to po roce nepůjde, začnu to nějak řešit. S manželem jsme měli sex normálně jako vždy, obden, ob dva dny, prostě jak jsme chtěli, ale stejně když mi v místním kalendáři svítila ovulace (počítání obecně dle nějakého průměru), tak mi to nedalo, že teď by to mohlo být ono...no ve výsledku jsem otěhotněla hned po měsíci, ale když jsem to pak podle ultrazvuku přepočetla, tak jsem tu ovulaci měla asi o 10 dní jinde, než je ten průměr :-D takže pokud to člověk nemá opravdu vysledované, kdy to má, tak si myslím nemá cenu se tím vůbec zatěžovat...

  • Pokud se snazite o miminko a chces opravdu vedet, kdy ovulujes, tak se zamer na mereni bazalni teploty a zahod kalendar v mobilu :-) jinak je jeste fakt brzo, to spineni 26.27 mohlo byt klidne ovulacni spineni..... Jinak mi teda nejde do hlavy ty pocty .... Doba ponovulaci do ms nevyva delsi nez 16 dni .... Ty podle appky mas 20dni a to mi prijde jako blbost .... Jinak test si udelej az v den ms nebo az budes mit chvilku zpozdeni ..... Ale jestli nechces aby ti z toho hrabalo, tak proste sexujte obden celou dobu cyklu a uzivejte si sex jen pro sex :-) a taky podniknete vse, xo bys chtela a co nebudes moct delat az prijde mimco :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist