Těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426188 24.12.2020 0:35

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda je možné ze jsem těhotná? Pohlavní styk jsem neměla, je mi 16 let ale s jedním klukem jsme se navzájem uspokojovali. Mám lehkou bolest v podbřišku a je mi na zvracení, nevim jestli to je tím stresem a strachem, ale docela mě to děsí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy24.12.2020 8:45

    Neměla si sex ani nedošlo k vložení sperma do tebe, takže těhotná nebudeš. Spermie navíc na vzduchu dost rychle umírají. A že sis vzala pilulku po? Pěkná blbost, teď sis rozhodla hormony a další ms rozhodně neočekávej v termínu. A plodné dny podle aplikace? Myslíš, že tělo je stroj a funguje na hodiny přesně? Plodné dny nejsou vždy tehdy, kdy appka ukazuje. Evidentně seš moc mladá na tyhle dospělácké věci, tak je nedělej.

  • Mě by strašně zajímalo, jak je možné, že dnešní děvčata jsou tak málo informována, a to podotýkám, že nejsem o nic víc starší, nedávno jsem oslavila 20... Jak je možné, že i když většina neustále kouká do telefonu, přidává polonahé fotky na IG, tak neví takové základní věci, kterých my jsme si byly vědomy už ve čtrnácti a to jsme vypadaly opravdu jak děti, oproti dnešním slečnám🤷🏽‍♀️ Snad to nevyzní zle, ale zkrátka mi to hlava nebere

  • Jsi tak hloupá, až je mi tě líto. Neumím si představit být tak hloupá a stresovat se, že jsem otěhotněla, když jsem ani neměla sex. Fakt jako nechápu. To fakt ve svém věku nevíš, jak vznikají děti?

  • K tomu abys byla těhotná je potreba aby se sperma dostalo do tebe, v období plodnych dnu. Je mozne ze se toto stalo? Jinak nevidim duvod proč byses mela stresovat. Zkus spise postudovat jak tato oblast zivota (tehotenstvi, pohlavni styk) vznika, probiha a celkove funguje.

  • macicekkajik24.12.2020 20:32

    Špatně ti může být z pilulky Po. Je to nálož hormonů. Přestaň se stresovat. Nauč se poslouchat své tělo. A dokud nebudeš vědět něco o sexu a o tom, jak můžeš otěhotnět, tak se do něj nepouštěj. Krásné vánoce všem přeji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist