Těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425663 7.8.2020 19:47

Chci slyšet jestli je to možné. Měli jsme s mým přítelem sex minulý měsíc ke konci a měli jsme kondom ( neberu antikoncepci) a on se do kondomu neudělal. Udělal se vedle. Měli jsme sex 2x a pokaždé se neudělal ve mě.
O týden později jsem měla dostat menstruaci, a dostavila se v čas.
Teď mi přišla, ale o dva dny později. A byla taková menší, první den hodně. A pak další dny hodně málo.
Tou dobou jsme byla na dovolené, často jsem se koupala, ( voda moc čistá nebyla, byli v ní sinice) a pila jsem v době menstruace alkohol. Nemusím se ničeho bát?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik7.8.2020 20:18

    Holky pořád nechápete, že tělo není stroj a ms nemusí být stále stejně silná. Ms ovlivňuje spousta věcí a klidně i alkohol, horké počasí, jiný režim, jinak vysoká sliznice. A když jste použili kondom, tak přeci neunikla ani kapička a ještě k tomu, když se udělal mimo tebe. Buď v klidu a užívej si prázdniny.

  • stupidiack7.8.2020 20:51

    Pokud jste použili kondom, který nebyl porušený a partner se navíc ani neudělal do tebe, ty jsi MS dostala (a je jedno, jestli o den dřív nebo později, ale DOSTALA), nejsi těhotná! :-)

  • Osobne bych se obavala spise infekce z te špatné vody nez těhotenství. Jinak souhlasim s predchozim komentarem. Poslední dobou jsou tu jedny a ty same dotazy :( zacinam si rikat jestli by se nemel zavest ve skolach kazdorocni kurz sexualni vychovy.. 8-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist