Těhotenství 18+4tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367926 29.3.2017 7:59

Ahojky holky mám dotaz jsem v 18+4tt a vůbec mi nepřipadá že jsem těhotná. Není mi špatně a pořád se bojím aby to malí vůbec bylo ok. Nejradši bych na tom ultrazvuku byla každý druhy den. Je to normální a bříško mi nepřipadá vůbec velké. Přítel se moc nezajmá tak mi v tom moc nepomáha . Zajmá ho jen práce a peníze,.....A mě říká že jsem kráva a že řeším pí... Holky je to normální nebo jsem jen najivní a mám růžový brýle...Děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To ze chlap tehu neproziva je relativne normalni, ne nadarmo se rika, ze zena se stava matkou pocetim, chlap az porodem. Ale jako kdyby mi partner rekl, ze jsem krava, a jeste kvuli obavam o prcka, tak to by letel. Obzvlast pokud uz dite ma, tak by mel vedet, jak se ma chovat.

  • janalab29.3.2017 8:06

    Muj chlap neprozival ani jedno tehu nejak vyrazne, takze to je normalni, ze mas strach je taky normalni. Pokud ti to pomuze, kup si angelsounds, poslechnes srdicko a uklidni te to. Prvni tehu jsem mela taky v podstate bezpriznakove, zato v druhem jsem si to prvni mesice vynahradila, tak bud rada, ono celodenni nevolnosti nejsou nic moc...

  • Ahojky, já jsem ve 20tt a také mi nikdy nic nebylo. Bříško máš podle fotky větší než já a to už čekám druhé dítko. Zbytečně nestresuj a užívej si těhotenství

  • Ja to mela stejne jak u 1. tehu tak ted u 2.tehu. Taky sem si nepripadala vubec tehotne. Bylo mi fajn, nic me netrapilo, dokud mi nevylezlo brisko a necitila sem pohyby. Ted brisko trochu zavazi, ale stale delam vse co muzu a zvladnu. A s manzelem jsme to 1.prozivali asi o trochu vic nez ted. Chodili jsme oba do prace, takze starosti jsme meli i jine.
    Je fakt ze muj chlap nikdy nebyl a asi ani nebude ten starostlivy typ co by za mnou kazdy den chodil a ptal se me jak mi je a jestli me neco neboli a jestli nepotrebuju pomoct. Me by to stejne spis obtezovalo. On ma sve jine starosti, preci je to jen zivitel rodiny. Na kontroly si jezdim vetsinou sama, byl semnou akorat na utz kdy nam rekli pohlavi.
    Ale treba to tomu vasemu chlapovi stale nedochazi a jeste se vnitrne nesmiril s tim, ze cekate spolu dite. Takze bych se tim nijak nestresovala a hlavne si to uzivejte vy.

  • Co se těhu stavů týče upřímně ti závidím...Mě bylo do 20tt zle každý den...Co se chlapa týče měla jsem podobnýho ale všeci že až bude mimi venku že to bude ok...nebylo vykašlal se na nás tak jsem ho pustila k vodě a bylo nám nejlíp...Ovšem on se pak po púl roce začal snažit ae to už mu jaksy bylo prd platný :) Držím palce ať to není Váš případ...A pohyby miminka citíš?

  • Ja mela takovy pupik az nekdy 24.tt...a toto obdobi je skutecne nejlepší presne proto, že se citis jako normalne a nejsou moc tehu obtíže...uzij si to ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist