Těhotenský testík

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32877 11.7.2011 20:17

Ahojky holky,mám jen jednu otázku..
Snažíme se o miminko....Moje menstruace je hooodně nepravidelná...=(
40-60 dní.. =( Dnes mám 39 dní cyklu..a ve čvrtek mám jít a gynekologii popřípadě na injekce,minulý měsíc jsem jí dostala také...
Děvčata,kdy mám dělat těhotenský testík??? Dnes jsem ho dělala a výsledek byl / =( je šance že jsem těhotná?? =(
přece nemžu na testík čekat 60 dní =(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli se nepletu, tak pokud by jsi byla těhotná, tak ani po injekci MS nedojde. Hodne štěstíčka, třebas to už vyšlo :-). Nezkoušela sis upravit cyklus? Já to před těhotenstvím řešila s Dr., také jsem měla nepravidelné a když se mi MS podařilo mít pravidelně po 28 dnech, tak to konečně vyšlo.

  • Ahoj, taky se s manželem snažíme o miminko. Nyní je to čtvrtý měsíc a už jsem si řekla, že není možné, aby se jedna z těch milionů spermií nezavrtala tam, kam má :D Jinak jsem taky měla strašně dlouhé cykly a když jsem to řekla svému gynMUDr., tak mi napsal Utrogestan (na úpravu cyklu), mám ho brát 10 dní - počínaje 17DC. Dnes jsem ho začala brát druhý měsíc a věřím tomu, že se zadaří :)))

  • ahojky, řeším něco podobného... od prosince loňského roku sem vysadila antinu s tím, že až to příjde tak to příjde a ejhle ono zatím nic... cca do března sem to měla pravidelně... sice o troškudelší cyklus ale pravidelný a pak sem byla u doktora až květnu tak mi dal norethisteron, že to pak dostanu, no a teď to je to samé... nevím jestli k doktorovi jít, nebo zkusit počkat... taky mě napadlo jak píše ladykey, že když dostanu prášky na vyvolání nebo injekci a byla bych těhu jestli by to bylo vše ok nebo ne... nicméně mě než doktor ty prášky na vyvolání napsal dělal i ultrazvuk... jde o to, že kdyby tam bylo něco pidi tak jestli by to bylo vůbec vidět... ale tak kolegyni poznal i akorát procházivší ovulaci, takže by asi viděl...

  • Ahojky,někde jsem četla,že když je cyklus delší než 36 dní,tak bývá anovulační :-( jak píše ladykey,chtěl by srovnat(Provera,Utrogestan) a dobrého doktora,který ti pomůže.Zkus měřit bazální teplotu..Měla jsem to naopak,že jsem měla cykly krátké,jde všechno :-)Tak držím palce a brzy miminko :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist