Těhotenský test

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38926 29.2.2012 15:16

Ahoj holky po kolika dnech od styku si můžu udělat těhotenský test?? Těm dnům s ovulací moc nerozumím, tak prosím poraďte kolik dní po styku by měl test fungovat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V den vynechané menstruace ;)

  • Jestli bereš HA a bereš ji jak máš, dostaneš MS jedině až dobereš plato a uděláš 7 denní pauzu. Pokud MS nedojde ani v pauze, pak je teprve na místě dělat si nějaký test. Pokud si ho budeš dělat dřív, ukáže se ti, že nejsi těhotná i kdyby jsi byla.

  • Já si myslím, že když pravidelně bereš antikoncepci, tak s největší pravděpodobností těhotná nebudeš :-) I během sedmidenní pauzy jsi chráněná proti početí. A navíc, jestli k tomu styku došlo 9.2. a 11. jsi dostala MS, tak si myslím, že těhotná nejsi. Nikdo ti to tu na 100% neřekne, ale pravděpodobnost je malinkatá. A kdyby k početí došlo už toho 27.1., tak by Dr. viděla třeba jenom malinkatou dutinku.
    Já jsem pozitivní test měla 17. den po styku (14. den po ovulaci), ale někomu se můžou // ukázat až později nebo naopak třeba o pár dní dřív.
    Já jsem si už tolikrát vsugerovala nevolnosti, větší a bolestivější prsa, bílý výtok, atd.. Ale u mě to teda bylo, že jsem mimi chtěla. A když jsem zjistila, že jsem opravdu těhotná, žádné příznaky jsem takhle brzy neměla, až později :-)
    Každopádně ti přeju, aby to dopadlo tak, jak si přeješ! :-)

  • ja si ho vzdy delam az po vynechani MS,je to lepsi :-) nez se stale stresovat jestli jo nebo ne :-)

  • Petra329.2.2012 15:51

    Pokud bereš HA a ještě jsi normálně dostala MS, tak bych se opravdu nebála. Jinak mě vyšel pozitivní test už 10 DPO.

  • ahojky, trošku nerozumím otázce :-) Ty bereš pravidelně HA a bojíš se, že jsi těhotná? Pokud jsi nikdy neudělala chybu v braní (nezapomněla jsi), tak myslím není důvod se obávat...Navíc když bereš HA, tak k ovulaci nedochází, takže ovulaci řešit nemusíš ;-) Pokud by nedejbože bylo tvé tělo popletené a k ovulaci skutečně došlo, např. toho 9., tak by teď v tvém břiše bylo cca 20denní embryo a to už by podle mě bylo v těle znát...ale rozhodně by se to neprojevovalo oteklou poševní sliznicí a pálením žáhy...Spíš bych řekla, že k tomu otoku došlo v důsledku mechanického poškození během styku a nebo vlivem infekce, proto jsi taky dostala ten Entizol...a pálení žáhy se většinou objevuje až ve vyšším stupni těhotenství, kdy děloha tlačí na žaludek a svěrače jsou povolené...Samozřejmě, že tohle jsou jen teorie a ty můžeš být výjimka, ale myslím si, že je to vysoce nepravděpodobné...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist