Těhotenský Test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63640 15.11.2012 21:25

Ahoj... Minulý pěsíc 3dny po tom co mi zkončila MS jsem měla "sex" .. Nebyl to sex jen jakés škádlení uspokojoval me rukou jen já měla strach že mu něco zůstalo na ruce a že bych z toho mohla zustat mamina :D ... Včera jsem to měla dostat ale nic.. Také včera sem si dělala test Mamatest a byl negativní .. Už by mi to mělo ukázat ne ? .. Dnes ješte taky nic .. Test by mi už měl přesně ukazat odpověd ne? De mi o to že bych pak už nemela moc času na potrat :( kdyby nahodou ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jsi měla sex 3 dny po skončení menstruace a pokud máš menstruaci pravidelnou, tak si myslím, že s největší pravděpodobností těhotná nejsi. Řekla bych, že teď máš normální zpoždění menstruace. Většina těhotenských testů ještě takhle brzo nedokáže přesně prokázat těhotenství (i kdyby jsi byla opravdu těhotná, asi by byl výsledek také negativní). Dělat si těhotenský test má smysl nejdříve až tak týden nebo dva po tom, cos to měla dostat. Takže hlavu vzhůru.

  • 3 dny po MS,je pravděpodobnost početí takřka nulová.O těhu nejspíš nepujde.Jedná se určo o opožděnou MS.Pokud bys nedostala MS za 3 dny-testuj znova.To by už test měl ukázat alespon slabě pozit.Být tebou,tak se hlavně zaměřím na vhodnou antikoncepci!!!Jinak miniinterupce se provádí do 6tt.

  • venysek16.11.2012 8:48

    Možná ses jen nevědomky vystresovala tím, jak na tohle myslíš a proto se ti MS mohla posunout. Psychika je potvora a ovlivňuje fungování těla víc, než si myslíme.. Pravděpodobnost otěhotnění je opravdu mizivá, tak se nestresuj a dej tomu pár dní. Pro jistotu se testni, ale myslím, že nemáš důvod k obavám :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist