Stolice u kojených dětí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37926 22.7.2018 7:59

Hezky den, mam 3 měsíční mimčo,plně kojené, a máme probly s kakáním..první měsíc nebyl problém,ale potom intervaly 14dní, 9dní,10 dní a teď opět 12 dní bez kakaní..je klidný, bříško měkké, občas ho ztrápí prdíky, zvlášť teď po tolika dnech..má nebo mělo to vaše mimčo taky?

  • 28.07.2018 19:00:38 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • U nas by prubeh podobny. Klidne 10dni nic. Dr.rekla, ze asi veskere MM stravi, tak proto. U kojenych je to pry normalni. Az s prvnimi prikrmy se to upravilo na kazdy den.

  • Jsme na tom podobně. Taky jsem se strachovala, že prckovi něco bude, ale doktorka mi řekla, že ve čtyřech měsících u plně kojených dětí je to úplně normální. Prý pokud moc neblinká a nepláče, že by ho bolelo bříško nebo něco, tak je to v pořádku a prostě se jednou vykaká. Tak jsem to přestala řešit. Je to klidné a veselé miminko a nevypadá, že by mu něco bylo.
    Říkala, že děti na MM tráví téměř beze zbytků a jak začnou být akčnější, tak spalují víc energie a tělo si prostě vezme všechno.

  • Opravdu je to normální, já to tak měla u všech dětí, nejčastěji měl stolici čtvrý, nejmladší, 1* týdně. Samozřejmě ze začátku prakticky po každém kojení,, pak míň a míň...Prospíval, kojen plně víc jak rok. S příkrmy se to změní.

  • jo, to je normální, mateřské mléko děti plně zpracují. POkud je mimčo spokojené, není důvod se bát :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist