Stačí kapka ...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44644 1.1.2012 21:16

Dobrý večer,
obracím se na Vás s dotazem, který tu už několikrát byl. Ale ráda bych slyšela Váš názor na tohle. Nedávno jsem prodělala nemoc, která mi byla zaléčená solu-medrolem (nedávno - 2 týdny zpět). Pokud někdo neví oč se jedna, tak je to vysoká dávka hormonu a rozhodí Vám to celé tělo. No a teď k dotazu. Včera jsem se s přítelem vyspali a protože nemůžu brát antikoncepci ze zdravotních důvodů, tak jsmě měli kondom, jak obvykle, ale nikdy se nestalo, že by praskl. I když se přítel neudělal, tak jsem slyšela o kapce lásky. Sice, jakmile praskl, tak jsme to poznali a skončili. Zajmalo by mě jeslti je možnost z té kapky otěhotnět. Slyšela jsem názor, že to je blbost, ale někdo zas řiká, že ne.. Tak, jak to je? Je tu někdo, kdo z této kapky otěhotněl?
Ovulaci vim, že jsem měla minulý týden, ale jak mám to tělo celé rozhozené, tak mě dnes začalo bolet v podbřísku a pnutí v prsu, ale to většinou mám před MS běžně.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa131.1.2012 22:12

    u každe je to asi jine,podle meho je to možnost tak 5%,takže možnááá malinko je,ale jinak si myslim že ne, v mem okoli kdo provozuje přerušovanou soulož třeba, tak nikdy neotehotneli a provozuji to tak uz desitky let....a z me zkusenosti u me taky ne :-) u me se nechtene tehotenství objevilo před 7 lety,ale to se primo přítel do mě udělal a to jsem mela MS,no bohůžel stejnak :-(

  • Verousek891.1.2012 22:32

    Uvádí se to jako malá pravděpodobnost, ale otěhotnět se z toho může. Ono ne u každého muže to existuje, ale zároveň to nejde poznat. Já teda nikoho, kdo by z kapky touhy otěhotněl, neznám. Já naopak spíše znám lidi, kteří tuto metodu praktikují běžně a těhotenství se u nich nikdy neudálo (já, švagrová a ještě vím o jedné mé kamarádce).

  • Můžeš otěhotnět, ale riziko je minimální... kapička lásky by měla obsahovat jen asi 4% spermií oproti ejakulátu... Vím, proč ti to dělá starosti, taky se mi nedávno stalo něco podobného... Nám kondom sklouzl (naštěstí před)

    Ale zase si říkám, že by to musela být fakt střela, aby se to povedlo. Mrkni se do kalendáře, kdy bys měla mít ovu, a jestli je to po, tak je riziko ještě menší :-)

  • Ahojky, s kapkou lásky jsem tak nějak počítala 1,5 roku a nic :-)...Takže pravděpodobnost je podle mě opravdu malá. Dokonce ani z několika klopýtnutí, kdy jsme to nestihli, se miminko nezrodilo...Vždycky je to individuální, záleží na pravidelnosti menstruačního cyklu, plodných dnech a ovulaci, ale zase nikdy se na to nedá spoléhat...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist