Správné značení předpokládané menstruace

Otázku položila: Zanthia1 24.7.2019 8:02

Asi je to už dotaz spíš na adminy. Stále řeším značení ovulace a menstruace v kalendáři. Mám lehce nepravidelný cyklus (28 - 34 dnů). Ale jak známo, to kolísání je dáno první částí cyklu. Luteální fáze (od ovulace do menstruace) je stabilní. Už jsem vypozorovala jak je u mě dlouhá a mám to zaznamenáno v nastavení. Ovulaci sleduji podle hlenu a ověřuji testem plus pocitově. Na základě minulého dotazu ovulaci do kalendáře zaznamenávám a ta se mi tam označí, ale termín předpokládané menstruace se tím nezmění, stále jsou zabarveny dny, které odpovídají nastavené délce cyklu, kterou však nelze přesně určit, protože se mění. Přitom já už vím, že podle proběhlé ovulace bych to měla tentokrát dostat o dva dny dřív. Je nějak možné kalendář nastavit, aby upravil termín předpokládané menstruace podle ovulace a nastavené luteální fáze, aby upřednostňoval toto přesnější hledisko před průměrnou celkovou délkou cyklu, která u mě velmi kolísá?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • XB-124.7.2019 16:35

    To je hodně dobrý dotaz, bohužel neznám odpověď, ale taky by mě to zajímalo (protože každý měsíc si měnit nastavení délky cyklu je na hlavu)... Zkusila jsem si u tohoto cyklu nastavit ms o den dřív jako 'předpokládanou', ale na kalendáři se nic nezměnilo- když jsem ten den znovu 'otevřela', tak to tam uložené nebylo, tak tudy cesta nevede.
    Asi by to vyžadovalo propracovanější apku a protože nejsem ajtý, nejsem schopna posoudit, jak a jestli je to proveditelné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist