Sportujete?

Otázku položila: Verousek89 27.3.2012 20:34

Anketa pro zajímavost: sportujete? Jaké sporty provozujete a jak často? Díky.

Teda, to je úžasný výběr :) Takové množství různých sportů. My chodíme plavat, pravidelně hrajeme badminton a občas si zahrajeme tenis. Doma také cvičím, většinou obden, podle nálady. Na procházky s pejskem bych také chodila hrozně moc ráda, ale bohužel pejska nemáme a teď ho mít ani nemůžeme, takže závidím:) A co se týče kola, tak to bychom také rádi, ale příteli kolo ukradli a moje si přivlasnil můj děda :D :D Na bruslích by se můj přítel asi zabil :D V zimě jsme chodili lyžovat, ale pak měl přítel úraz s kolenem a od té doby jsme nebyli. Bude léto, tak snad vymyslíme nějaký jiný sport :) Děkuji všem za příspěvky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • faith.verus27.3.2012 20:38

    každý den po ránu cvičím 150 sedů lehů, k tomu chodím alespoň 1x týdně plavat a když je hezké počasí, tak klidně každý den na kolo:-)

  • Před těhotenstvím jsem se snažila sportovat denně. V létě to denně opravdu bylo, v zimě méně, ale stejně docela často. Každé ráno jsem běhala, poslední dobou i v zimě. V létě k běhání přidáváme s manželem i brusle a kolo. Já doma cvičím jógu, chodila jsem dřív na spinning a aerobic. Pravidelně běhám asi od 16. Ze začátku pro mě, jelikož jsem byla opravdu lenoch, byl sport za trest, ale vytrvala jsem a časem se z toho pro mě stal relax. Občas jsem chodila do posilovny nebo jsem cvičila posilovací cviky doma. Většinou sportuji společně s manželem. A těsně před těhu jsem si zamilovala boxovací pytel, to se člověk perfektně vybije :D

  • každý týden chodím na power jogu a od porodu téměř každý den procházky s kočárem, hodinu až dvě chůze. na váze to příliš vidět není, po porodu mi pořád zbylo 5kg navíc, ale zatím stále kojím, takže se moc nestresuju...v létě hodně kolo, v zimě občas snowboard, ale teď jsem 2 roky nedělala nic, nejdřív jsem byla těhotná a pak byl malej moc malej, letos už kupujeme cyklosedačku a vyrazime.

  • Já se každý den snažím ujít 3 - 4 km, v létě i víc. Takže chůze. Nevím, jestli bych se k tomu donutila, kdyby se mnou nechodila naše fenka labradora. Myslím, že je to pěkný a příjemný sport. :-D

  • 1x týdně chodím na zumbu a teď budu každý den cvičit doma, chtěla jsem začít, ale pořád jsem se nemohla dokopat, teď mě to čeká ze zdravotních důvodů, příští týden jdu na první cvičení, kde mi ukážou co a jak. A až se mi uleví po zdravotní stránce, přidám ještě běh s kamarádkou, těším se, počasí už je nádherné. :)
    O víkendu s bráchou hrajeme badminton a s kamarádkami vyjíždíme na kole. To, co mi ale chybí, je volejbal. :( Budu to muset nějak vymyslet. :)

  • asi takhle - jako malá jsem lyžovala závodné, poté jsem začala hrát volejbal.. ted jsem na vysoke kde delam resp. se ucim- plavani, atletiku, gymnastiku a jiné.. hraji i tenis a bruslím:D pestrý to život.. hold to mám od malička vsugerované:))

  • Před těhotenstvím jsem v létě každý den jezdila na bruslích nebo kole, občas tenis a volejbal. A přes zimu když bylo počasí tak lyžování/snowboard, squash 1x týdně a 1x týdně spinning. Jinak teda teď chodím 2x denně na procházky aspoň 5 km se svou bíglicí a těším se až mi k tomu přibude i kočárek. :-)

  • Přes zimu skoro nic. Jaro až podzim jednou dvakrát týdně běh, cca 20 až 30 minut. Občas brusle, občas kolo.. teď se snažím začít pozvolna doma pilates a chci začít zas běhat... je dobré chodit hodně pěšky, místo auta autobusu... trasu si trochu prodloužit. Jinak nejsem zastánce sport denně. Tělo musí i odpočívat :)

  • Ták já mám nejradši gaučink :-D ... Teď se toho v těhu moc dělat nedá,jinak se mi zalíbila moc zumba :)

  • Nejradši mám procházky se psem :) Chodíme na dlouhé, třeba i dvouhodinové procházky a parádně si u toho odpočnu... :) S bráchem pak někdy jezdíme na kole, u toho je zase sranda :D a s přítelem si někdy jdeme na hřiště kopat do balónu, ale to je spíš proto, že on bez toho nemůže být a já se aspoň proběhnu :P Jinak občas cvičím i doma :)

  • ahoj, tak já jezdím na kole (i do práce, do předchozí sem to měla na kole 20km - počítáno tam a zpět, tedka už jen 7km), teda momentálně váhám, jestli na něho sednout, když sem ve 14tt, ale láká mně to děsně moc :D pak když se zadaří tak lyže nebo brusle, a až do konce února sem tančila orientální tanec (1x týdně). Teď hlavně procházky. Zkusila sem i zumbu, ale vzhledem ke kolenům mi nesedla až tak jak bych chtěla.

  • 2x týdně power-joga a denně lítám s kočárem dopo a odpo :-)

  • donalabuznice30.3.2020 20:46

    Můj manžel je vášnivý hráč hokeje, koupila jsem si proto nedávno z https://www.bauerhockey.cz/hrac-brusle brusle a občas si takhle zabruslíme dokonce i spolu, celkem mě to baví, ale že bych byla hokejista stejně jako můj manžel, to asi nehrozí :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist