Špinění?

Otázku položila: Elisabett2 15.8.2011 16:46

Zdravím dámy, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás by mi neuměla poradit.
Normálně mívám menzes po 26 dnech (plus mínus dva, tři dny), a tak se mi nějak nezdá, že bych měla špinit už teď, po 20 dnech. Je mi jasné, že cyklus není vždy pravidelný, ale takový výkyv mě celkem zaráží. Je možné, že by to vyprovokoval vášnivý víkend s přítelem?
A propo, nepřipadá mi to jako klasické špinění, jsou to spíš světlounce hnědo-růžové kousky uvnitř pochvy(které nejdou moc ven, spíš se drží uvnitř, měla jsem je jen trošku na papíru a včera byly ještě bílé...) čípek mám taky vysoko a bradavky mne taky nebolí jako vždy.
Omlouvám se, pokud vám připadne dotaz neúměrný věku, ale mám zdravotní komplikace, které občas překvapí svými vedlejšáky:-P

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mám teď stejný problém. Také jsem mívala pravidelný cyklus a teď něco takového. Já to přikládám tomu, že mi možná praskla ta cysta, co mi nedávno našli.
    Vášnivý víkend jsem však neprožila :(

  • Majik15.8.2011 20:09

    Ahoj ja jsem zacala spinit treba jen tim ze jsem zvedala neco dost tezkeho, nebo vim ze kamaradka spini kdyz se moc stresuje. Muze to byt zpusobeno spoustou veci. Ja jsem take brala hormony provera a po tech jsem spinila treba 15 v mesici ale v kuse ale na preskacku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist