Špinění

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27808 8.8.2011 12:12

Zdravim womenzonky. Potřebovala bych radu nebo spíš vaše názory. 3. měsíc beru HA Yaz(není to moje první HA) asi po roční pauze. 1.platíčko jsem celý prošpinila,ale s tim jsem počítala, 2.platíčko úplně v pohodě, ale teď při tom třetím to jde všechno do kopru. Začala jsem nejdřív špinit po sexu,teď už slabě špinim pořád a celý plato(už jsem na konci užívání) mě děsně bolej prsa,ale ne jenom bradavky,nemůžu si na ně šáhnout,nemůžu jít bez podprsenky. Jsem taky hodně přecitlivělá,rozbrečí mě každá prkotina a dost se mi motá hlava. Všechno tohle přičítám práškům,těhu snad nejsem,i když jsem si prášek párkrát brala o dost dýl. Jenže mě štve,že už mam další tři balení Yaz asi měsíc doma a kdybych teď měnila,tak je skoro 1000 Kč v čudu. Myslíte,že mam radši o změně uvažovat,nebo to mam ještě zkusit? Co byste dělaly vy? Budu ráda za každej názor :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl8.8.2011 12:20

    Já bych asi šla na gyndu. Já sama jsem zkoušela hodně moc antikoncepci ale žádná mi nesedla, taky plno peněz bylo v prčicích, a pak jsem se rozhodla, že na nějakou HA kašlu, a budu se proti otěhotnění chránit jinak než pitomou HA, stejně mi HA nebyla nic platná na můj rozházený cyklus. Pak jsem sáhla po bylinkách a cyklus začal být OK a když byl zase nějaký výkyv, tak zase jen bylinky pomohli. :-)

  • Já myslím, že bys to mohla prodat nějaké kamarádce nebo známé ;) s tím by snad nebyl takový problém, ale asi bych fakt zašla na gyndu, tohle už není normální ;)

  • Ahojky, YAZ je nízkohormonovka, užívala jsem ji jen chvilku, ale pak se vrátila k Harmonetu a bylo po problémech... V podstatě jde o to, že tak malé množství hormonů Tvé tělo "neoblbne". HA jsem užívala dost dlouho a už se k ní nikdy nevrátím, pokud nebudu muset, pak když to člověk vysadí, tak vidí, jaké to má následky....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist