Spermie

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42673 23.8.2012 21:50

Mám problém.. :( spali jsme spolu s přítelem bez ochrany a dával si pozor...,ale udělal se na sebe..a penis jsme pak neotřeli a po pul hodině jsme spolu spali znovu...je riziko těhotenství??

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je riziko, už při první styku se mohly uvolnovat kapičky lásky, ve kterých samozřejmě můžou být spermie a protože jste spolu pak takhle souložili znova, je riziko mnohem větší protože spermie nezůstali jen na penisu, ale i v močové trubici a tudíž se při sexu mohly lehce dostat do tebe.

  • Projeď si tuhle poradnu s otázkami měsíc dozadu... Pořád to samé dokola! Při každém nechráněném styku hrozí otěhotnění! A jak píše anonymka, při prvním styku tam mohly být kapičky lásky, při druhém styku už tam byly určitě, protože po vyvrcholení jsou spermie všude a ty se pak uvolňovaly hned od začátku... Být tebou, ještě to zkusím zachránit Postinorem a pak okamžitě zařizuji antikoncepci. Snad to dobře dopadne a ty na to nedoplatíš.

  • To s přítelem chcete miminko? Vypadá to,že asi ano,když spolu spíte bez ochrany. Riziko tam je veliké a pokud jsi kolem 12dne cyklu a máš ovulaci,tak se máš čeho obávat!!

  • ehm, jen takový zvědavý dotaz. Proč se při sexování nepoužívá ve většině případů( tady) nějaká ochrana? Kondomy přece zase tak drahé nejsou, nebo že by někdo tak miloval adrenalin?
    a odpověd: ano, při každém nechráněném styku můžeš otěhotnět, viz milion otázek a x milionů odpovědí tady

  • Riziko tam samozřejmě je, díky kapičkám lásky, hlavně, když jste na to šli potom znovu :\ Ale je několik mnoho párů, co takhle sexují -přerušovaným stykem- několik let a nic, ale jsou také páry, jejichž dítka byla čipernější a bylo vymalováno. Hlavně se nestresovat (v případě, že těhotenství je nechtěné). Rozhodně zkus těhotenský test, rovnou více (my jich koupili rovnou 3 balení po dvou kusech, lékárnice na mě koukala jak na blázna :-D). P.S. jestli tě to uklidní, jsem v podobné situaci :'-(. Držím palce, ať to dopadne podle tvých představ, hlavně zachovat klid, stres vše zhorší :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist