Snížení libida při užívání antikoncepce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #92785 20.2.2018 18:32

Dobrý den,
je mi 21 a asi 5 let užívám antikoncepci. Mám přítele 3 roky a za poslední rok jsem si všimla, že se mi snížila chuť na sex, při sexu težce dosahuju orgasmu a jsem často náladová. Myslíte, že pomůže změna antikoncepce? Teď užívám Sylviane a u kondomů se bojím otěhotnění. Přítel i já jsme z toho celkem frustrovaní a nevím co s tím.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pomůže jedině vysazení antikoncepce, ta totiž potlačuje ženství a dokonce vede i k rozchodům. Žena prostě není sama sebou.

  • Možná pomůže změna, ale možná ti ta další taky nesedne a naopak způsobí další problémy. Vysadila bych ji, ke kondomům si můžeš pořídit třeba pesar nebo spermicid.

  • Na mne ha taky tak pusobila-naladovost,snížené libido...až chlap řekl, že raději kondom než nevypočitatelnou náladovou bombu u které neví kdy vybuchne. Zkusila sem 2 druhy a působily tak oba.pak sem vysadila a v pohodě.

  • Taky sem musela úplně vysadit akorát teda já měla už asi 5 druhů už mi gyndař další ani nenabízel já mívala migrény přibírala sem byla sem nervní atp.. No a ted sem přes půl roku po vysazení a lituji že sem jí kdy brala mám v háji hormony štítnou žlázu nálady atp ... Beru prášky na štítnou tak snad se to brzy zlepší... Zkusila bych bud změnu nebo vysadit. A pak kondom spermicid nebo tak něco pesar třeba. Já třeba s manželem hlídáme plodný dny a dáváme si pozor víc jak toho půl roku a těhotná zatím nejsem tak snad to bude fungovat i nadále a že spolu spíme opravdu často někdy denně někdy obden . Držím palce at se to zlepší :-)

  • U me to bylo stejne... Ja ji ale brala dal a vysadila ji az kdyz jsme chtěli mimco. Brala jsem ji 10let a najednou jsem se citila tak v pohodě, v klidu, jakoby lehci a bez starosti...az jsem si rikala,proc jsem ji brala,kdyz mi delala nalady, nechut k sexu... Po porodu se k ni uz vracet nebudu. Bud kondom, nebo ja treba jeste zvazim telisko...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist