Snažení otěhotnět a chování přítele

Otázku položila: Anonymní uživatelka #354998 17.2.2017 12:36

Zdravím vás. Jdu si pro radu nebo spíš názor. S přítelem se snažíme o mimčo 2 roky. Byli jsme i na IVF které skončilo zamlklinou. Teď jsme poprvé po revizi chtěli zase zahájit snažení. Ale přítelovo chování mě naprosto naštvalo. Měli jsme 15.2. styk. Včera byla ovulace večer na 100%. ( sledovanost ovulacnimi testy) tak jsem to chtěla pojistit. Přítel to věděl že je ten den kdy je šance. Místo toho mi řekl že je unavený a že to necháme na zítra. Asi nechápe že si ovulaci neposunu. Jsem přesvědčena že mi nedokáže říct že to nechce a že se vymlouvá. Nebo je to opravdu jen chlap a je trochu " natvrdlý "??? Připadám si jako blbě. Samé testy a počítání a měření teploty. Začínám si myslet ze to chci jen já...:(

  • 22.02.2017 12:03:30 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • luckachvat17.2.2017 14:21

    U nás to bylo podobné. Tři zamlklá těhotenství a nervy na pochodu. Přesně, jak píší holky. Neříkej mi to. U nás to zabralo. Z manžela pak vylezlo, že se cítil pod tlakem. Pořád při tom přemýšlel, aby se snažil, že dělá mimi a jestli už to konečně vyjde. Takže jsme se milovali průběžně pořád, jen já si tu ovulaci pohlídala a v daný den se zasnažila více. Když o tom nevěděl, šlo to :-) Takže držím palce! Psychika je hrozná!

  • Netlač na něj. Vím, jak tě to muselo štvát, že zrovna teď je ta správná chvíle a on nechce. Také jsem si tím prošla. Když manžel věděl, že mám ovulaci a že musí, tak to prostě nešlo. I kdyby sebe víc chtěl, tak se mu ani nepostavil. Když jsem byla třeba po pregnylu a měla jsem nakázáno, kdy přesně musím, tak to dopadlo tak, že si manžel pustil porno, mě poslal pryč a až se blížil k vrcholu, tak mne teprve přizval k akci. Takže pokud to bylo jen trochu možné, tak jsem se o ovulaci a podobných věcech ani nezmiňovala. Stačilo, že jsem z toho byla vynervovaná já. Raději jsem navodila atmosféru, svedla ho, aby si myslel, že jde prostě jen o milování a ne o snažení.

  • Petrakim17.2.2017 12:53

    Máš 100% potvrzeno, že v den pozitivního testu máš i ovulaci (tj. druhý den ti stoupne teplota BT)? Ono nemusí být pozdě ani druhý den .... já mám ovu vždy den po pozitivím testu (BT mi stoupne dva dny po testu). Na tvém místě, byť by mě to vnitřně také štvalo, bych to nehrotila a nevyžadovala sex jen proto, že mám ovulaci a chci plodit děti - leze to až moc na mozek a ničí to pak vztahy. Já si sice také vše hlídám, ale nejsem striktní v tom, že teď musíme , protože ... první těhotenství jsem měla po 10 měsících a také zamlklo, nyní jedeme znovu. Nejsem nejmladší, ale pořád tak nějak v normě - raději už to nehrotím, protože bych se zbláznila :-)

  • Taky jsem to takhle řešila a tlačila na manžela. Párkrát jsme se pohádali, ale ted už to asi vidím jinak. Vím, že te to mrzí, ale pro něj je to asi taky těžký milovat se na povel :-( A pokud to má vyjít, vyjde to i bez pojištovacího sexu :-)

  • Nic si z toho nedelej. :) zadari se a dneska uz to vyjde :) uvidis.. drzim palecky :)

  • Petra3517.2.2017 13:27

    znám úplně to stejné u nás...teď už se sexu vyhýbá téměř úplně...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist