Slabě pozitivní TT a "pocit jak před menses"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #231584 11.12.2019 9:46

Dobrý den,
Je mi úplně jasné, jaké je správné řešení, prostě mám počkat :)
Dneska mám 29DC. Občas mám cyklus 28, občas 29 a protože dnes jdu na párty a váhala jsem jak s alkoholem, tak jsem si udělala radši test už dnes. Mám tam úplně slaboučkého ducha. Je slabý, ale určitě tam je, nevymyslela jsem si ho (jo, takže alkohol dnes určitě vynechám :) ) šla jsem ho ale dělat pesimistická, protože mu dnes poklesla teplota.
Problém je, že v podbřišku mám úplně stejný pocit, jakobych to měla dneska dostat a při kontrole čípku mi na prstu zůstala trocha nakrvavělého hlenu.

Takže na jednu stranu čárka na testu, ale taky nízká bazální teplotá, předmenses krev v břiše a možná trochu krve v hlenu.

Takže prostě počkám, jak se to vyvine, ale zajímalo by mě, jestli to u někoho probíhalo stejně před úspěšným těhotenstvím, abych si dodala optimismu. :)
Moc díky!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nikdy člověk neví, dokud není MS naděje umírá poslední. V mém případě však toto znamenalo biochemické těhu, dokonce jsem měla i zpoždění a MS nakonec stejně dorazila. Ale v tvém případě to může být jinak. Držím pěsti, aby to vyšlo, tak jak si přeješ ;)

  • A teplota je úplně predmenstruacni? Ráda bych Tě potěšila, ale stalo se mi hned dvakrát, že mi poklesla teplota, poprvé to bylo biochemické těhotenství, podruhé zamlkle :-( potřetí teplota zůstala nahoře a vše bylo ok. Ale naopak jednou, když jsem doufala, že budu těhotná, se mi teplota držela nahoře a tehu to žádné nebylo, takže tělo si s námi občas hraje. Jinak, alkohol si v tuto fázi můžeš klidně dat. Já při svém třetím a konečně vydařeném těhotenství slavila tricatiny a začala jsem krvácet, byl den příchodu ms... Tak jsem se zlila ze zalu, že mimi opět nikde... Druhý den ms najednou nikde a vykoukly dvě čárky :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist