Silné křeče

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47532 11.3.2012 17:42

Ahoj všem,
čekám za pár dní zase menstruaci, kterou první dva dny doprovází opravdu silné křeče v podbřišku. Nemůžu spát, sedět, jíst a taky bolestí brečím. PROSÍM! Co mám dělat? Teplé na břicho nepomáhá, Ibalgin taky ne, sprcha už vůbec. Je jedno jestli jsem v klidu nebo se pohybuji. Pořád to děsně bolí. Poradíte mi, prosím?
PS. Mám se svěřit lékařům?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus algifen (kapky) je to na hladké svalstvo a nedráždí to žaludek tak jako brufen

  • Já bych za doktorem zašla, měla jsem ten samý problém, u mě to způsobovala nevyhovující HA.

  • ahoj, taky bych na tvém místě zašla k Dr. já mívala taky podobné problémy, s velkou pravděpodobností způsobené otočením dělohy. zkusila bych asi cvičení Mojžíšové, které uvolní svalstvo zad a beder, a to má vliv na ty křeče taky. je to sice běh na dlouhou trat, ale efekt by se mohl dostavit ;-)

  • ségra to taky měla a dr jí na to dal HA.

  • eva11111.3.2012 20:04

    Já bych radila také toho lékaře protože příčiny mohou být různé a bez vyšetření ti tak málokdo dobře poradí.

  • ahuj ja mela ty same problemi takovy krece ze jsme s toho brecela jak mala holka samozrejme sem zasla k dr. a ta mi dala Algifenove kapky a Aulin to se dava do vody.......... nemela jsem cystu nic proste nektere holky to tak maji ted jsem tehotna tak ze konecne mam svaty klid:-D od menstruace bylo to pro me otresny............jo a jeste ti muzu poradit k tem kapkam musis vychytat cas !!! (myslim ze to tam nikde v pribalu nepisou)ale kdyz sem si je brala na ty velky bolesti tak mi to nepomohlo to mi uz nic nepomohlo..........musis si to vzit hned jak citis ze te uz zacina pichat nebo pobolivat podbrisku jinac to nema cenu brat........:-D:-Dale urcite to zkus za zkousku nic nedas........... ale musis si zajit za dr. jen ji vysvetli jak te to boli atd... :-D:-D:-D jinac hodne stesti vim co je to za krutou bolest me to bolelo vzdy 2 az 3 hodiny........

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist