Sexuální problém

Otázku položila: Anonymní uživatelka #414502 30.1.2022 10:38

Ahoj, mám menší problém, s přítelem při sexu jeho penis nejde jak kdyby zasunout a tvrdí, že jsem moc úzká. Používá kondom, tak třeba jestli to není tím. Zároveň jsem jeho první a on můj první, ale vzhledem k tomu že jsme to zkoušeli mockrát panna si myslím že už nejsem, tak jestli jde třeba jen o zkušenosti nebo o to že šířkou se do mě nevejde, nevím co dělat.. začínám brát antikoncepci, jestli to třeba není tím kondomem, ale nevím..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy30.1.2022 12:14

    Nechápu argument, že žena 'je moc úzká'? Vagína se dokáže přizpůsobit, dokáže jí projít dítě, takže penis se tam určitě vejde taky. Možná si jen nervózní a máš stažené svaly nebo není přítel dostatečně vzrušený a nemá pevnou erekci. Hlavně se nenech přemluvit na sex bez kondomu ;-)

  • Radka8930.1.2022 12:00

    Nikam nespěchat, nejprve ať zkusí jeden prst, pak dva... a pak už to půjde samo ;-)

  • Když jsem byla panna tak nám sex dělal ten stejný problém (my teda bez kondomu). Sice zasunul ale po par vteřinách hned vypadl, takže to ani skoro sex nebyl:-D
    Taky jsem se tu na to ptala kde je problém, hodně rikali že je to tím, ze penis nebyl dost tvrdý, já tvrdila, že byl ale opravdu to asi tím bylo…. Byla jsem dost nezkušená, takže jsem si říkala, ze když stojí, tak to stačí 😀 Taky mi tvrdil, ze jsem úzká (sama jsem si tam skoro vůbec prsty nestrkala a jak jsem říkala, byla jsem taky panna).
    S druhým partnerem už to šlo úplně na pohodu. Asi byl fakt tvrdší, lepší a delší předehra, až jsem byla dost mokrá, ze jsem lubrikant nikdy nepotřebovala (a nepotřebuji do teď).
    Podle mě je to fakt tím, že je moc měkký na zasunutí.

    Takže bych se zaměřila na kvalitní předehru, at pořádně ztvrdne, ty zvlhneš, popř. použijte lubrikant ať to pěkně klouže a pomalu pronikat, nespěchat :)

  • Kondomem to fakt není, pokud antikoncepci brát nechceš, tak ji prostě neber, nenech se do toho donutit. ;) Spíš si udělejte delší předehru, líbání, hlazení, nejdřív jedním prstem, postupně přidávat další, aby ses uvolnila. Případně použít lubrikant, pokud nejsi dost vlhká. A jít na všechno pomalu. A pokud si myslíš, že nejsi připravená (proto taky můžeš být stažená a nevejde se do tebe), tak mu to prostě řekni, nenech se do ničeho tlačit. Jinak jak už tu padlo, pokud nemá pevnou erekci, tak to taky nepůjde, takže zase - delší předehra.

  • Majus9.2.2022 11:19

    Zkusila bych nějaký lubrikační gel, to by proniknutí mělo pomoct ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 185 otázek, kterým se dostalo 271 430 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist