Sex s novým partnerem - nemoci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #331953 31.12.2019 1:00

Dobrý večer, s někým jsem se začala vídat, už je to nějaký ten pátek, myslíme to oba vážně a včera došlo i na sex. První. Jenže v rámci všeho jsem nějak nemyslela na kondom, HA beru už nějakou dobu a s bývalým přítelem jsme to už neřešili.
Po sexu jsem se sice trapně zeptala, jestli je u něj ze zdravotní stránky všechno v pořádku, byl zmatený ale prý by mělo.. Chtěla jsem se tedy zeptat. Hnaly jste vy svého nového partnera na hygienu aby se otestoval nebo jste to prostě riskly, věděly jste, že je slušný chlap a nespí s kdečím a vyšlo to?
Jsem ted trochu nervozní a přemýšlím, jestli se mám jít otestovat, popřípadě jestli se to pozná i na běžné roní kontrole u gynekologa.

Máte popřípadě nějaké zkušenosti s pohlavními nemocemi a jejich řešením?

Děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nu, já se přiznám, že dokud chlap nebyl na testech, nespala jsem a jim bez ochrany. Po cca 3 měsících známosti jsem ho požádala a šla jsem taky s ním. Když vyšly testy všechny v pořádku, už jsme ochranu z jeho strany nepoužívali. Ale já byla přesvědčena, že s ním chci být na věky - a za pár let jsme se vzali. Jinak bych asi už s někým bez ochrany nespala. Můj ex byl taky slušný chlap. Dokud jsem po2 letech nezjistila že krom mě spí ještě s několika dalšími které už tak slušně nebyly. Myslím že i slusny člověk může udělat přešla a nemusí to být jeho chyba. Pokud jsi nervni užívejte kondomy a zvaž to třeba do Budoucna :)

  • Problém je v tom, že to může byt sebeslusnejsi chlap, ale co když ho jeho bývalá podvedla, on o tom nevěděl a ona jej nakazila? Já pokud bych s někým spala bez kondomů, chtěla bych aby si na vyšetření zašel a já s ním samozřejmě také, aby i on měl jistotu. To že partnerky nestridal neznamená, že nějaká z jeho partnerek něco neměla. Já jsem zdravotník, v tomhle jsem asi "postižená" ale já své zdraví vždy chráním
    .

  • Pokud bych vedela ze je to slusny chlap, nedelala bych hysterku a z neho blba a neresila bych :-).

  • Já jsem se s novým partnerem vždycky pobavila o jeho i svojí minulosti (jestli měl nějaký vztah, jak dlouho apod.) a když měl a důvěřovala jsem mu v tom, že nestřídal holky jen na sex, tak jsem to prostě po čase moc neřešila. Nicméně teď HA neberu, takže stejně používáme jenom kondomy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist