Sex bez ochrany?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422074 24.10.2019 6:14

Zdravím,
s přítelem jsme se delší dobu při sexu normálně chránili kondomem.
Teď však praktikujeme že do mě zasune i bez ochrany, chvíli se takhle mazlíme (párkrát za tu dobu přirazí) a pak si jde teprve nasadit ochranu..
Chci se zeptat jak moc je tohleto rizikové na otěhotnění? Vím že on při vzrušení docela "vlhne".. (jestli chápete).. jen je pro nás oba víc příjemné bez té gumy aspoň peo tu chvilku.. ale zas nechci riskovat..
Díky

  • 01.11.2019 11:06:23 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak pokud studuješ, dala bych přednost co nejspolehlivější ochraně, dokud nebudeš v situaci, že kdyby náááhodou přišlo mimčo, tak to nebude až takový problém

  • Nekdy staci kapka a stane se a nekdo se snazi nekolik mesicu naplno a stejne neotehotni. Vetsinou se to stane kdyz clovek nechce.. 8-o

  • Ahoj, my s přítelem v mých plodných dnech prerušujeme a v pohodě. Důležité je, aby se předtím nějakou dobu neudělal (I sám) a pak nebyl na wc. Ale riziko je vždy. Myslím, že když neotehotníš během jednoho cyklu, je to i nadále relativně bezpečné.
    Pokud by byl dítě malér, zkuste pharmatex, chemickou ochranu. Pokud dodržíte režim bez mýdla a nepojede do konce, je to fajn alternativa a nemusíte použít celou dávku. Nebo pesar.
    Já se naučila sledovat plodné dny, protože bez kondomů a s výstřikem dovnitř je to pro oba mnohem intenzívnější.

  • My, když jsme používali ochranu (což není tedy moc často), tak jen takto, no. Riziko je tam určitě vyšší, ale zase je nižší než při přerušované souloži, kterou praktikujeme běžně :-D Pokud jseš podobný typ jako já, které nevyhovuje možnost početí co nejspolehlivěji zazdít a máš podporujícího partnera, tak je to v pohodě. Pokud Tě to však vrhá do nejistoty a stresu a partner by ti při případném otěhotnění nebyl oporou, tak bych raději využila plnou možnost ochrany, dle doporučení-navodu k použití...

  • My spolu s pritelem spali uplne bez ochrany nekolik mesicu a nic se nestalo. Ale tak kazdy to ma jinak🤷🏻‍♀️

  • Také s manželem praktikujeme přerušovanou soulož několik let a všechno ok ;-) chlap to musí umět, kluk to většinou ovládnout nedokáže ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist