Sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425516 31.7.2020 8:00

Ahoj, je mi 15, a chtěla jsem se zeptat. Měli jsme s mým přítelem sex, asi před měsícem, týden před mojí menstruací, a já to dostala přesně v daný termín, a teďka o měsíc později mám mít druhý menses po našem sexu, a nic jsme spolu neměli od té doby. A já mám teďka den zpoždění. Mám se něčeho bát?
A můj přítel měl kondom, jednou se do něj udělal, ale když už nebyl ve mě. A po druhé, se udělal úplně vedle.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik31.7.2020 8:08

    Nemáš se čeho bát. Tělo není stroj a je ti 15 let. Ms se ti teprve ustaluje. Nevíš, kdy ti proběhla ovulace, nevíš jak dlouhou máš luteální fázi, tak nemůžeš soudit, že máš zpoždění. Už jen tím stresem si můžeš ms oddalovat. Aby jsi nebyla opět po sexu ve stresu, zjisti si něco o svém těle, jak funguje tvůj cyklus. Být po každém sexu vystrašená, to se raději na sex vykašli, protože člověk si má sex užít a ne se pak klepat, zda nejsem těhotná. A navíc, použili jste kondom a ještě se do tebe neudělal. Takže klid a ms přijde.

  • Menstruaci máš asi tak 3 roky? Tak se nediv že můžeš být stále ještě rozházená z hormonální nerovnováhy z dospívání ale i tak, jak bez hodinek venku poznáš přesně kolik je hodin? Asi tak nějak je tolik viď, a to stejné je i s tvým tělem. Není snad když otevreš bříško, tak tam máš pentlovky jako android? Den zpoždění není opravdu nic závažného a pokud víš že jste si si dávali pozor není čeho se bát... ono tělo se po prvním sexu umí taky lehce rozhodit :-)

  • Pokud chceš být v klidu, nauč se poznat svou ovulaci a délku druhé fáze cyklu. Já díky tomu vím přesně, kdy dostanu ms. Chce to jen něco přečíst koupit teplomer a sledovat se. Za chvíli to poznáš úplně v pohodě.

  • Havrankovas21.4.2021 1:09

    Za jak dlouho po porodu je tak normální mít zase normální chuť na sex?

  • Rok a půl jsem neměla chuť na sex po porodu a samo se to ani nezlepšilo. Musela jsem si začít kupovat doplněk, který u žen zvyšuje libido, a díky němu si zase dokážu sex užít. Bez tablet ani ránu, prostě se ve mě něco změnilo.

  • Havrankovas24.4.2021 8:57

    Jak jste na ten doplněk stravy přišla? Co přesně cítíte na sobě, když si ho vezmete?

  • Doporučila mi ho kamarádka jednou večer u vína, když jsem s ní probírala sex v 15 a teď. Doporučila mi doplněk http://www.supererekce.com/6-fly-pro-zeny , když si ho vezmete, tak během chvíle začnete být tam dole pořádně prokrvená, a tím i mnohem víc citlivá. Zkuste si vzpomenout, jaké to bylo, když jste se sexem začínala. Takové to strašné nutkání, že to potřebujete. Tak to zase můžete zažít.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist