Sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #181708 20.3.2018 21:52

Ahoj :) Mám jednu věc, nad kterou neustále přemýšlím..Je mi 16 let a už már měsíců chodím se svým přítelem. Ještě jsem nebyla u gynekologa, teprve se tam chystám... Už několikrát jsem měla příležitost se svým přítelem spát, ale vždy k tomu nakonec nedošlo, protože ještě nemám prášky. Oba jsme chtěli, ale prostě... Za pár dní u něj mám spát a už bych se s ním chtěla zase posunout dál. Ale vždycky jsem si říkala, že chci s někým spát až s práškama. Jediné čeho se bojím je má mamka. Až s ní půjdu na gyndu..nechci ji zklamat.. Jiný problém by asi nebyl.. Co myslíte, je rozumné s ním spát teď bez prášků, a vykašlat se na to, co si bude mamka myslet, nebo ne? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • marketaj20.3.2018 22:02

    Jsi zodpovědná a to je skvělé :-) to jestli budete mit sex neni jen o prascich, ale o tom jestli chces nebo ne. Chránit se muzete kondomem, kdyz prijde na vec, ale jestli mas problem s mamkou a chces zabranit nejakym vycitkam, tak pockejte;-) muzete si vecer/noc uzit i bez sexu a mozna se jeste lepe poznat:-)

  • Existují i jiné a lepší způsoby ochrany, než je hormonální antikoncepce. Dle mne je to jen jedno velké chemické zlo a co to napáchá s dospívajícím tělem je fakt ve hvězdách. Já bych se na prášky vykašlala a použila bych kombinaci nějaké spermicidního gelu, kondomu a přerušované soulože. Až za mnou jednou přijde dcera, tak jí řeknu to stejné, co tu píši.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist