Růst prsou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #413895 5.9.2021 15:53

Dobrý den, já vím, že je to možná stupidní dotaz, ale chtěla jsem se zeptat...je mi 15 a půl a vlastně nijak mi nerostou prsa, přitom když se podívám na jakoukoliv holčinu v mým věku, tak má normálně zakulacená a pomalu vyvinutá prsa, ale já mam stále jenom taková ta špičatá dětská prsa a nijak nezakulacená. Možná je to normální možná ne ale právě mě vyvádí z míry to, že holky v mém věku už prsa zakulacená mají. A jestli jde o dědičnost, tak zrovna moje maminka i babička mají prsa poměrně velká až moc bych řekla.😅 Omlouvám se jestli je to opravdu stupidní dotaz...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik5.9.2021 16:22

    Prsa nemusí být dědičná jen z matčiny strany, ale i z otcovi a navíc prsa, jak mimince tak babičce, mohla vyrůst až v těhotenství. Každá jsme jiná a každé z nás rostou prsa jinak. Buď ráda, že je máš malá. Ono není žádná výhra mít velká prsa. Měj se ráda takovou, jaká jsi.

  • Souhlasím… buď rada, ze je máš malá. Až budou větší a zakulacená, tak už budou daleko od sebe, jedno větší a druhé menší, nehezký tvar apod.
    Pak se ti hůře chodí, vybírá podprsenka, ze schodů poskakují atd atd. ;-)
    Většinou větší prsa mají ty holky, které jsou i těžší. Hodně hubených holek nemá velká vyvinutá prsa, všímej si toho:-):-D
    Takže buď ráda, ze zatím “žádná” nemáš, žádné zdravotní problémy a tak:) Měj se rada taková, jaká jsi a neboj se, vyckej a oni vyrostou ;)

  • Z toho si nic nedělj..mně taky moc nerostou.Nejsi v tom sama

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist