Rozchod

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26112 16.5.2011 17:22

Ahoj holky, je mi 18 let, a memu priteli 21,chodili jsme spolu dva roky behem dvou roku sme se asi na 4 mesice rozesli ja jsem si nasla jineho kluka protoze ten muj mi nadaval,nadaval mi do pici, splapky,kravy,devky atd..nekolikrat jsem mu to odpustila a rozesla se s nim..po 4 mesicich jsme se k sobe vratili.Od te doby jsme spolu skoro rok, a nadavani se stale opakuje a dokonce me i ponizuje,rekla jsem mu ze se s nim rozchazim a on ted zamnou fur chodi breci,nosi mi kytky jako to bylo predtim,spamuje mi icq porad me pise jak to nikdy neudela ze jsem jeho zivotni laska ze ho to hrozne mrzi at mu dam jeste sanci ceka na me pred skolou..atd ubec nevim co delat je mi ho hrozne lito,jenze se ted objevil jeden kluk s kterym sem byla asi 2 x venku hrozne se mi libí,a ja jemu asi take..nechodime spolu ani nevim jestli on chce..zatim se tajne schazime jen si povidame atd jednou bych treba chtela byt s nim ale nevim jestli neudelam spatne..ja si proste nevim rady co ted delat..on me pak treba ani chtit nebude..a ja pak budu litovat toho ze jsem se nevratila k tomu prvnimu k tomu co me nadava a slibuje jak to nikdy neudela nemuzu ubec videt jak breci..je to hrozny..:(

Je mi ho ted moc líto,opravdu sjem mu uz snad milionkrat odpustila a vzdy to porusil...pise mi ted sami prezentace a chodi zamnou s brekem...nevim co delat jestli dat sanci nebo ne..byli jsme spolu tri roky planovali jsme bydleni..dovolenou vsechno..vzdycky kdyz se umirime a jsem na nej hodna tak zacne rikat ze spolu jsme moc casto, ze chce mit klid..s klukama si nekde porad jezdi,zrovna v patek byl s klukama na motorkach hrozne me bylo lito ze me nevzal sebou..kzdy jsem mu volala tak me mel pred klukama za stihacku vypinal si telefon smal se mi atd..tak jsem se rozhodla ze doma sedet nebudu byla jsem venku s kamoskou..od se v 9 večer stavil a cekal ze budu sedet doma na zadku ..ale stal se opak nebrala jsem mu telefony nic a zacli me chdoit sms typu...vis co bez doprdele na tohle nejsem zvedavej stejnakvim kde co delas a nemysli si ze spolu jeste nekdy budem..rano mi volal a rekla sem mu ze snim nechci bejt ze toho mam dost..tak me rekl pico a polozil to no..a ted chodi s prosikem jako vzdy a breci at se k nemu vratim..kdyz se nehadame..coz je malokdy tak to je dobry..urcite nejaky hadky zavinim i ja treba ze zbytecne zarlim atd..ale nevim jestli pak treba nebudu litovat ze jsem se s nim rozesla..protoze bezeme nechodi na dizy..coz bych se bala, je mi vernej..a takovych kluku moc neni..ted jak jsem se seznamila s tim novym taks nim chodim ven..a rada bych s nim i byla vyzkousela neco noveho..prijde mi jak kdyz delam nejakou neplechu nebo jak to rict..kdyz s tim mim to neni poradne doreseny..nevim si rady no..

tohle mi ted porad pise:
ne nebude se to stupnovat a uz vubec ne opakovat lasko ja na tebe chci bejt jenom hodnej. Moc bych s tebou chtel jet tedka o vikendu na tu chalupu. Uz se to nikdy nebude opakovat. Bylo by nam spolu zase hezky vim to a verim tomu. Nevim proc by nemelo kdyz se milujem a ja uz ti ublizit nikdy nechci me to hrozne mrzi kdyz se trapis nebo brecis. Jsi muj pokladek a nechci aby ses mi trapila udelam pro to cokoli

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle toho, co pises, nedivila bych se, kdyby te jednou zacal i mlatit. Samozrejme do vaseho vztahu nevidim, ale muzu ti rict tohle, jestli se s nim rozejdes nebo ne, nespojuj s tim novym klukem. Pokud by s tebou enchtel nakonec byt, tak holt budes sama, na tom taky neni nic spatneho, ten spravnej by se nakonec nasel. Jestli mas tendenci se k tomu, s kterym evidentne podle popisu nejsi stastna, vracet jen proto, ze se bojis, ze ti nakonec nezbyde nic, tak se k nemu opravdu nevracej. To neni laska, to je zoufalstvi. A on? Je videt, ze se snazi jen, kdyz nemuze mit, to te nemiluje, to te psychicky vydira.

  • Jakmile mi jednou někdo nadává, tak ať si táhne ... Já bych to netrpěla !!!!!

  • přesně jak píšou holky... další šanci už si nezaslouží, ten už jinej nebude, i když brečí, hezky bych ho v tom nechala. Měl se k tobě chovat hezky celou dobu... Jestli si stím novým něco začneš, to je jiná, i kdyby z toho nakonec nic nebylo, tak bych radši byla sama než s někým kdo se chová, s prominutím, jak debil. Užívala bych si toho, že jsem single;)

  • Nevěř slibům, opravdu ne.. já to zažila a trpěla jsem dost dlouho, to byly sliby, pláč a mě ho bylo líto a přece on se určitě chce změnit.. a prd, jak je to dobrý,tak se všechno vrátí do starých kolejí... Teď mám skvělého parntera, budeme se brát a když tak vzpomínám,nechápu jak jsem mohla být tak hloupá... Já vím, řekneš si,ale oni do toho nevidí ti lidi, to je jinak, jen já ho znám... on je vlastně citlivý a on to všechno dělá protože... jo věř, že to jsem si říkala furt....

  • Jak už tu někdo psal, je to psychické vydírání. Neuvažovala bych nad tím jestli být s ním, někým jiným, nebo dokonce sama. Ono je vždycky lepší být v pohodě a radši sama, abys dala třeba možnost seznámit se s někým novým. Jestli ti nadává teď, bude to dělat i dál a bůhví jestli se to nebude stupňovat. Je lepší vzít nohy naramena a mazat od něj. Nikdy to nebude lepší za to se ti zaručuju! A jestli ti vadí jak tě otravuje, je nejlepší ho ignorovat. Zablokovat si ho na icq, popřípadě změnit číslo a důsledně říct kamarádům, že si nepřeješ aby mu ho dávali. Nestýkat se s ním! Tohle z jeho strany není láska ale vlastnictví. A věř, že čím dýl v tom budeš tím bude horší se dávat pak do kupy. Totálně ti zničí veškerý sebevědomí a ta nedůvěra vůči klukům se pak hodně špatně získává zpět.

  • dzusinka17.5.2011 18:18

    Hele, a chceš s ním být proto, že je na tebe hodný, miluje tě a myslíš, že s ním budeš šťastná anebo proto, že ti dělá prezentace a proto, že potom ti zase řekne pičo. Nejvíc by ti pomohlo, kdyby sis napsala na pravou stranu listu klady toho vztahu a na levou zápory. Jestli ti vyjde víc záporů, tak to máš myslím jasné, ne?

  • Jako nezlob se, ale pokud nejsi blbá, necháš ho ... Sliby jsou chyby, můj přítel děsně žárlil, atd. Taky sliboval, že se změní, aloe vyžadoval i změny ode mě. Například - na disco nebudu chodit oblečená ala ku*va (dle něj jsem tak byla oblečená, když jsem měla tílko, tudíž mi lezly moc ruce, nebo když jsem měla kratší triko, tudíž mi lezlo kousek bříško, nebo když jsem měla kraťasy), což jsem uznala jako omezování svobody. Stejně se nezměnil, žárlil pořád, byl až hnusnej, když jsem šla ke kámošce, byla tam celej den a pak už nechtěla jít k němu, ... Natož kdyby mi takhle nadával, to by byl konec hned !!!!! Miluje, nemiluje. Kdyby to udělal jednou, že mu to ujelo, odpustila bych, ale pokud to trvá, tak sorry, ale nezměníš ho a bude to pořád to samý !!!!!!!!!!!!!!!

  • Starýho psa novým kouskům nenaučíš, šanci si mu už dala, tím neříkám, že se k němu už nemáš vracet, to si musíš rozhodnout sama, ale já bych na to neměla teda to poslochat!

  • dzusinka16.5.2011 20:11

    To, co dělá tvůj přítel je normální týrání, i když je to "jen psychické". Tohle můj přítel dělal taky, poprvé jsem mu odpustila, podruhé už ne. Vem si to tak, že máš právo na to mít hodného přítele a máš právo na to být šťastná. Pokud se k němu stále vrací, vypadá to, že si sama myslíš, že má pravdu a to dost pochybuju. Pokud by se to nějak vyhrocovalo, tak ho normálně běž udat na policii, dnes už je nepřiměřené obtěžování a vyhrožování trestným činem.

  • no rozhodnout to za tebe nemůžem. Myslím, že ti tu většina holek dala najevu, že by se na takovýho kluka vyprdli, ale zdá se mi, že chceš slyšet opak.. dělej co uznáš za vhodný, ale myslim, že už ses jednou spálila ne?

  • já jednou měla obdobný problém( sice se týkal, maličko něčeho jiného, ale to není důležitý), přesně jak píšeš, vždycky potom nasliboval hory doly, ale nakonec to stejně dopadlo stejně jako předtím... Jednou mi došla trpělivost a řekla jsem, že je definitivní konec- už mě to takhle nebavilo.i když jsem ho měla hodně moc ráda, nebyla jsem schopná to dál vydržet a chtěla jsem se prostě odpíchnout od tohohle bodu a jít dál. Věděla jsem, že bude následovat podlejzání, krásný esemesky a podobně..., takže jsem ho od toho dne prostě začala ignorovat... Věděla jsem, že když budu odepisovat, nebo když se s ním budu bavit, tak že to prostě zase sklouzne k debatě která je pro mě absolutně bezpředmětná, protože vím co chci. resp. co nechci. Sice to trvalo pár měsíců a lehký to nebylo, kord když se mě snažil vyprovokovat k určité komunikaci a bylo mi ho líto, ale časem dal pokoj. Já vím, že by to stejně neklapalo, leda že bych mu určité věci trpěla, ale na to já nejsem stavěná a s prominutím " srát na hlavu" si nenechám, ty bys taky neměla:) Přeju hodně štěstí;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist